![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
![]() -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
es iisti nesaprotu tos organizeetaajus. Ja jau neatmaksaajas, tad logjiski buutu pacelt biljeshu cenas, vai ne? un kosplaieriem ieeja buutu par pus cenu...
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Es, kaut ari cosplayer, gatava visu prize maxaat. Davai, Lija arii teica, ka maxaatu.
-------------------- ![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
meerglli....
....es taa cereeju juus drudziigi pabesiit un paterorizeet ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
+Chibi+ |
![]()
|
aivvv, shut up.
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Psss, man piedāvājums, bet tikai cosplayeriem. Savādāk manas dzīvolķu sienas sabruks.
Es varu savākt cosplayerus pie sevis mājās, tajāpaša laikā, pie reizes būs arī Tallinieši, un varēs uztsīt allnight party, bet man ir problēma ar cilvēku izvietošanu, lai kā, 4 iztabas nav daudz, un ja tās pašas ir mazas, tad dubultā slikti. Bet tomērvariants. Bet ja kādam ir iespēja, varbūt var piedāvāt lielāku platību? Jebkurā gadījumā - party būs! -------------------- ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
QUOTE(Yume @ Feb 13 2005, 22:37) Cosplejeriem... ![]() žeel gan..... ka es neesmu costplejeris.... ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Nekad jau nav par vēlu.
Nu vēl ir variants savākt visus gribētājus, bet tad mana dzīvokļa pat tuvu nepietiks. Varbūt kādam ir kāds lielāks pagrabs brīvs? Vai kāds zin kur var dabūt telpu uz stundām 5? -------------------- ![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
Kad Chibi pateca ka cosplay nebūs... me gribēja savākt grupu un uzlaist kino Rīga gaisā...
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
Vajag, vajag meklēt elpu, jo dzīvolkis ir pēdējais variants.
Tuss būs.. bet labak ja lielākās telpās, jo coplaeriem vajag vietu kur izv ērsties, a ar to pie manis ir problēma, pārātk daudz sienu. -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
Me zin vienu lielu Rīgas pagrabu, bet tas reāli ir dungeon stila telpas..
Yume |
![]()
|
Emm, tur netusē Drakonisti?
Heheh, ļoti nāk prātā, kad tu tā saki. Un kādā veidā viņu varētu dabūt? -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
Nee, tur tusee industriaaalji un visaadi citaadi friiki. Jushiro gan daudz labaak zina, par ko es runaaju, ah hah... Shaubos, vai es speeshu vinja braaleenu pierunaat, lai vinjsh mums sho pagrabu aizdotu uz kaadu vakaru...
Yume |
![]()
|
A varbūt mēģini?
Būtu baigi labi... -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Ok, runāju ar cilvēkiem pilnā sparā par telpām, pirmos rezultātus uzzināšu sestdien, bet man ir radušies 2 jautājumi:
1) cik daudz apmēram cilvēki būs? 2) esam ar mieru samest kopā ~40Ls? Tjip samaksāt par telpām uz visu nakti... -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:58 |