![]() |
![]() ![]() |
![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Es gribetu piedalities....
![]() un esmu ar mieru samesties... ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Vēsā mierā, tikai kur un vai tur būs dokumentu pārbaudes?
![]() -------------------- |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
OK, es domāju a 40ls savākt nebūs problēma.
Cik cilvēku,m tagad pateikt grūti, ..tauta piesakās,..bet uzreiz varu teikt ka pāri 15. Par dokumentu pārbaudi-protams ka pavisam mazus bērnus neņems pretī, ja ir pāri 16 es domāju ka problēmu nebūs, bet tas nozīmē ka kādam būs par "nepilngadīgajiem" jāuzņemās atbildība. Man viens jautājums-cik lielu telpu ir iespeejams dabūt? -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Yume @ Feb 16 2005, 19:19) Pagaidām runāju ar 2 cilvēkiem, zinu ka viens var piedāvāt ķīniešu kafejnīcu ![]() Starp citu jūs tur taisāties skriet un lēkāt? -------------------- |
sandzi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 355 Joined: 27-January 05 From: purv4iks ![]() |
ja jums vajag es varu kadus 5 Ls piemest
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
U, par kafeicnīcu-skan baigi labi!
OK, nu besīties, es domāju ka pokemonu nebūš, un tas nozīmē ka pārējie būs pēīgi paši atbildēt par savām rīcībām, un no rāmjiem neizies. ^^ -------------------- ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Jurchik rodas nevilus jautaajums taaka man ir zinaams ka tu ir no liepaajas tad tu runaa par telpaam liepaajaa ???? vai tomeer tev ir kaadi pazinas Riigaa un tu runaa par riigas telpaam ....
-------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
Yume |
![]()
|
Nju, labi.. tu būsi izņēmums.
Es par tevi uzņēmšos tabildību personīgi . ![]() -------------------- ![]() |
sandzi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 355 Joined: 27-January 05 From: purv4iks ![]() |
kur jus tas telpas dabusiet?
ja riga tad es varbut ar jums ja jus mani pienemsiet es jums varu palidzet naudu savakt!! ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Spectre @ Feb 17 2005, 00:12) Jurchik rodas nevilus jautaajums taaka man ir zinaams ka tu ir no liepaajas tad tu runaa par telpaam liepaajaa ???? vai tomeer tev ir kaadi pazinas Riigaa un tu runaa par riigas telpaam .... Liepājā ar telpu dabūšanu man nebūtu nekādu problēmu... Bet nu runāju par Rīgu! Solīt protams neko nevaru, bet nu ta redzēs kas un kā... ![]() -------------------- |
Yume |
![]()
|
OK. Bet uzreiz, liels paldies!
![]() -------------------- ![]() |
sandzi |
![]()
|
es ar savu masu varam ziedot 10 ls
|
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
me arī var piemest šo un to.. gan jau savāksim...
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Kafejniica ir labi, bet kur mees rausim aparatuuru?
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 09:00 |