![]() |
![]() ![]() |
![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Kad varētu būt lielāka konkrētība(galvenokārt par datumiem)?
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Ko tev konkrētāk? Viss notiks piektdienas vakarā, un kam būs interesanti-paliek uz nakti.
Kādi vēl jautājumi? Vienmēr laipni. ![]() -------------------- ![]() |
sandzi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 355 Joined: 27-January 05 From: purv4iks ![]() |
kur un kad tiesi notiks un vai obligati jabut cospaly un vai ieejas maksa bus???
dazi jautajumi ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Kamēr gaidu atbildi no saviem cilvēkiem pavandījos pa netu un atradu šo te - TELPAS un acis piesaistīja uzmanību uz tām telpām pa 3ls/h. Ko sakat par šo ja labāka varianta nebūs...
-------------------- |
sandzi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 355 Joined: 27-January 05 From: purv4iks ![]() |
nav nemaz tik slikti!!!!
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Feb 18 2005, 20:22) Kamēr gaidu atbildi no saviem cilvēkiem pavandījos pa netu un atradu šo te - TELPAS un acis piesaistīja uzmanību uz tām telpām pa 3ls/h. Ko sakat par šo ja labāka varianta nebūs... Turpat ir arii pa 2Ls/h, domaaju, mums neko vairaak nevaig, vieniigi- kaa buus ar tehniku? |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Ar tehniku būtu tā ka kāds varētu atstiept savu PC.. projektoru...
*JurCHiX apskatās uz Sigfu..* -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Haha, nu probleema ir taada, ka projektors nav mans, bet gan manas maates darba
![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Yume @ Feb 18 2005, 19:01) Ko tev konkrētāk? Viss notiks piektdienas vakarā, un kam būs interesanti-paliek uz nakti. Kādi vēl jautājumi? Vienmēr laipni. ![]() Mans jautājums bija pat ļoti vietā, jo topika nosaukumā liktie datumi attiecas uz nenotikušo tusu k/t Rīga. Un cik es pavirši pārlūkoju komentārus (tos kuri par "ģēlu"), nekur nekādi datumi nefigurēja, tāpēc ir tikai loģiski, ka vēlos zināt par kādiem datumiem ir runa. Skaidrībai jābūt P.s. Paldies par atbildi. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
-kumori- |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 322 Joined: 5-February 05 From: 【 My Own Paranoia 】 ![]() |
Es tikai ceru, ka nepateiks visu pedeja diena...
![]() ![]() -------------------- |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Special priekš ShinChan'a- es rakstīju ka ja kampaija tuss nenotiek, tad es taisu-tajā pašā laikā-seko ka datums nemainās.
Un par tepām-nu Yuki ir posatīvais. Faktisi mums vajadzētu vēl pilnai laimei vēl kādu TV un mūzikas centru, bet to jau redzēs, atkarībā o telpām. Star citu, kurā vietā atrodās tas, kautkas ko jūs, Sigfa un JurCHix, uzrakāt netā? Un par ieeju, nu maksāt vajadzēs ja telpas īrēsim, un laikam arī viss. Par vecuma ierobežojumu, nu ja uzvesties prot, un vecāki laiž, tad problēmām nevajadzētu būt. Un par cosplay- nekas nav obligāts, bet ieteicams... cosplayeriem ir jautrāk parasti. ![]() -------------------- ![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
QUOTE(Yume @ Feb 20 2005, 09:39) Special priekš ShinChan'a- es rakstīju ka ja kampaija tuss nenotiek, tad es taisu-tajā pašā laikā-seko ka datums nemainās. Un par tepām-nu Yuki ir posatīvais. Faktisi mums vajadzētu vēl pilnai laimei vēl kādu TV un mūzikas centru, bet to jau redzēs, atkarībā o telpām. Star citu, kurā vietā atrodās tas, kautkas ko jūs, Sigfa un JurCHix, uzrakāt netā? Un par ieeju, nu maksāt vajadzēs ja telpas īrēsim, un laikam arī viss. Par vecuma ierobežojumu, nu ja uzvesties prot, un vecāki laiž, tad problēmām nevajadzētu būt. Un par cosplay- nekas nav obligāts, bet ieteicams... cosplayeriem ir jautrāk parasti. ![]() sorry, slinkums visam cauri lasiities, bet kas tad ar riigu? |
jurc |
![]()
|
Visi mani paziņas atteica, tapēc domāju ka tagad labākais variants ir "Turība" Graudu ielā 68 (kāds zin kur tas ir?), vai arī 99 vidusskola. So, turībai aizsūtīju mailu ar jautājumiem vai viņi īrē uz nakti un vai tur ir projektors ko mēs varētu izmantot, ceru rīt dabūt atbildi no viņiem...
-------------------- |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
neko neesmu lasiijis kaa jau teicu... taatad riiga atkrita?
|
jurc |
![]()
|
QUOTE(Tador @ Feb 20 2005, 20:12) ja tu domaa k/t Rīga, tad jā - atkrita! ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:28 |