![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
To neviens nezin, cik lasīju viņu foruma ta pazuda cilvēkam gribasspēks... un tagad runā tur par partijiem iekš kafejnīcām, nu tas pats kas te strelkās... Un tur laikam neko padarīt nevar. Riebjās ka cilvēkiem sasola sasola un ta paņem un vienkārši piekāš!!
-------------------- |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Feb 20 2005, 20:39) To neviens nezin, cik lasīju viņu foruma ta pazuda cilvēkam gribasspēks... un tagad runā tur par partijiem iekš kafejnīcām, nu tas pats kas te strelkās... Un tur laikam neko padarīt nevar. Riebjās ka cilvēkiem sasola sasola un ta paņem un vienkārši piekāš!! ok poxs riit ieshu un meegjinaashu ko sarunaat gruuti gan buus bet jaadara! ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
pag', pag', pag' - kas par datumu? Don't tell me, ka 25.-26, tas tachu nereaali nedeeljas laikaa visu saroganizeet!
![]() -------------------- ![]() |
Tador |
![]()
|
|
Tador |
![]()
|
jautaajums:
Cik mees kolektiivi naudu varam savaakt? *no manis tikai kaadi 25 lati, max ko vareeshu uzrakt. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Emm, Tador, tu taisies pie Kamaja iet?
Un tagad paskaidro man kāda velna pēc? ja viņi pateica ka netaisīs, tas nozīmē ka netaisīs, pirmkārt- lielākā daļa atteicās piedalīties, otrkārt, jau par vēlu sākt kautko tik lielu. ja tu tā gribi kautko darīt-atrodi telpas. Ar to būs pilnīgi pietiekami, un tava uzņēmība tiks novērtēta. -------------------- ![]() |
Tador |
![]()
|
QUOTE(Yume @ Feb 20 2005, 22:53) Emm, Tador, tu taisies pie Kamaja iet? Un tagad paskaidro man kāda velna pēc? ja viņi pateica ka netaisīs, tas nozīmē ka netaisīs, pirmkārt- lielākā daļa atteicās piedalīties, otrkārt, jau par vēlu sākt kautko tik lielu. ja tu tā gribi kautko darīt-atrodi telpas. Ar to būs pilnīgi pietiekami, un tava uzņēmība tiks novērtēta. shobriid meegjinaashu dabuut mvf lielo zaali. jaareekjinaas ar apm. 70 latiem + man vajadzees parunaat ar jautro sherifu. |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Tador, man radās jautājums.
Es zināju kas notiks līdz es to taisīju, bet tā kā man izskatās ka tu uzņemies telpas, man radās jautājums. Ko tu plāno tajās telpās darīt? -------------------- ![]() |
Tador |
![]()
|
|
Yume |
![]()
|
No ko tauta? Neko nesanāca sameklēt?
Tad nu es domāju pēdējais laiks sameklēt kādas omulīgas telpas, bez pribambasiem, vienkārši iztusēt visiem kopā. jan nē,tad variants pie manis-vēlarvien paliek spēkā. Tikai tādā gadījumā man jāzin cik cilvēki prognazējami. -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
Taauta, man jaazin, cik cilveeki buus? Jo es atradu telpas, bet vinjas izmaksaas ~50LS. Un peedeejais laiks kad viss ir jaaizdara ir riit dienaa.
Taatad piesakaas. Savaadaak nebuus vispaar nekaa. Reaali, es domaaju ka mums nebuus probleemu savaakt domaato summu, ja mees esam vairaak kaa 15 cilveeki. Bet man ir jaazin noteikti. Plus buutu ljoti veelams zinaat kas un vai cospleyos. Cilveeki, peedeejais briidis, domaajam tachu. Un veelreiz, ja kaads nezin - sestdien, 26 februaarii, vaklaraa, ir anime party. tas ir, programma briivaa, piemenemu visus piedaavaajumus izklaidei. ![]() Luudzu atsauciibu, jo savaadaak izskataas ka man vienai to vajag. -------------------- ![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Labi, bet cikos tas ir vakarā?
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 03:06 |