![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
A tas jau jums jaaprasa.
Godiigi sakot, man tagad uznaaca, es saaku domaat, ka varbuut vis[aar neko nevajag? Bet tas viss atkariigs no jums. -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Euz tauta, da jūs visi traki esiet! Nu jau vairs 2 dienu laikā ir ko grūti saplānot un sabīdīt. negribat uz nākamo nedēļu atlikt? Tā lai ir vairāk laika sagatavoties, visu kārtīgi izlemt utt... Bet nu ne jau pa galvu caur kaklu tagad uz Rīgu braukt... Gribētos vēl pierunāt Dzoni un Kikyou no Ventspils atbraukt, bet nu ne jau tik steidzīgi!!
![]() ![]() ![]() Plus vēl jautājums cik ilgi tas viss ies? Visu nakti? -------------------- |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
pierkiitu JurCHiX'am.mozj uz naakoshnedeelju?tad jau buus gan viss konkretaak noorganizeets, gan tauta jau buus sagatavojusies (kaut vai liidz tam laikam buus apinaata un savaakusies V-pils dalja).
-------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ļoti šaubos, ka viņi pāris cilvēku dēļ gribētu pārcelt datumus (nevaru arī garantēt, ka mani 100% laiž uz to Rīgu).
Pie tam, pat ja arī viņi tos datumus pārceltu, vainas apziņa mani vajātu vēl kādu labu laiku pēctam, kas ir vēl sliktāk par to, ja neaizbrauc nemaz... ~.~ Tāpēc, ja viss viņiem tur Rīgā uz to sestdienu jau sarunāts ir, tad - have fun! |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Comon, Kikyou, neatmet cerības!!! Kautvai mēs ar Dzoni vienreiz aizbrauktu, apskatītos kādi tie otakieši īsti ir! Droši vien kaaleens arī atbrauktu! Padomājiet tak par citiem ar! Un neviens vēl nav teicis JĀ vārdu ka viņš būs šosestdien! Ta jau var paciesties līdz nākamai nedēļai ar!
ATLIECIET UZ NĀKAMO NEDĒĻU!!!!!!!!!! -------------------- |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Mjam next nedeel varam domaat, shis weekends [taa kaa tika atcelts tas pasaakums] tika paarmests jau uz citu pasaakumu ..... sorry
Arii apsverot dazhaadus apstaaklus, piemeeram, Jurchiku labpraat satiktu, jo MIRC runajamies visu laiku ....... a vinsh netiek mmmm NEXT WEEKEND PLIS -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Emmm, jūst tā runājat.. ar mani daudzskaitlī vai? "Jūs jau saplānojāt..jūs pārceļat.."
Pašlaik es to daru viena. Tā kā nekādu problēmu... feel free to do something yourself, jo man apnika... es nolēmu ka cilvēki ir napateicībi, un man nemaz to nevajag. Have fun kids. ![]() Man mazā tumšā stūrītī būs jautrak... tur zirneklīši gadās. Tomēr... vismaz kāda atsaucība, uz traucēšanu. -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
Bet Yume, telpas ta būs uz nākamo nedēļu ja? Un uz visu nakti cerams... Ta nākamnedēļ būs ja? Gribētāji ir..
-------------------- |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
*ieskataas kalendaaraa* Taatad - pazinjojums par party tiek veikts paaris dienas pirms taas?
![]() -------------------- ![]() |
X_Kamui |
![]() ![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
![]() parcelšanu uz nakamo nedeļu... ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Yume nenjem pieree organizeetajam vienmeer ir visgruutaak(vislielaakais gemors) bet nu ko lai dara kad ap lietu saak groziities nauda uzreiz viss izmainaas saak visaadas padlas paraadiities
P.S naakamnedeelj es nevaru ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
tad kas vispaar notiek???
|
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Shonedeelj nevaru, dzinshansdiena jaasvin vienam labam draugam. Ja naakoshneedeelj braucam, tad visticamaak tieku es un mans bra4ka. Ir variants ka laizham ar auto, pakjerot Dzoni (un veel kaadus gribeetaajus) liidzi, bet tas tikai ja naakamnedeelj. Baigi sasteigti sanaaca, tomeer.
-------------------- Because i can!
|
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
bardaks (visās šī vārda nozīmēs un iespējamās izpausmēs)
![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 22:02 |