![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Jan 30 2005, 16:05) Par spamu to īsti saukt nevar, jo ir taču svarīgi uzzināt cilvēku attieksmi pret iespējamu animefestu rīkošanu ārpus "ūdensgalvas". Pagaidām tā izskatās noraidoša ![]() Tas ir atkarīgs no transporta pieejamības. Baidos, ka vairumam otaku vienīgais pārvietošanās līdzeklis ir K2 vai sab. transports. Reti kuram ir savs braucamais. Es varbūt arī aizdotos, bet informācijas pagaidām par maz. Par maz lai saprastu ir vērts vai nē. -------------------- Press any key to continue
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
*paceļ ķepu par cosplay* 100 punkt! *panikā sāk meklēt baltus cimdus*
-------------------- ![]() |
..Delicious.. |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 8 Joined: 29-January 05 ![]() |
Lasīju, lasīju un tā arī ;isti nesapratu.. tur ir vecumu ierobežojums vai nav?
Nju.. ja nu kas... man ir 16, tik aprīlī paliks 17... Kaut gan.. aizmirstiet.. laikam tomēr nebraukšu... man pārlieku dārgi sanāk braukšana vien uz Rīgu... kā arī tas, ka nevienu nepazīšu ![]() |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
heh..kad ETM prasiija vai braukshu 18ajaa uz tusu nesapratu par ko iisti shamas runaa.domaaju kaarteeejaa sanaakshana..
![]() vispirms jaaredz kas tur gaidaams (lasiit: skataams),tad jau varees domaat..ja kas ieinteresees, tad esmu brauceeju viduu.. -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Ok, DAVAI, sarunaajam shitaadu shtelli: vecuma ierobezhojusm no 16 gadiem! (kas buutu peec likumdoshanas, jo uz ielas peec 11 nakti driikst atrasties tikai no 16 gadiem vai arii vecaaku pavadiibaa)
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
a davai tomeer no 18? buus dauidz vairaak briivu vietu, hah ha! *eebil* ok, ok, joking! vienalga par vecumu... glavenais, lai garuma ierobezhojumu neuzliek!
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Kaadus veel garuma ierobezjojumus??? Uz ko????
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
+Chibi+ |
![]()
|
nu uz karuseļiem parasti laiž tikai tos, kas garāki par noteiktu etalonu, i mean, stāv tāds stabs un laiž tikai tos, kas garāki par atzīmēto punktu. Kapish?
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Jan 30 2005, 23:00) Ok, DAVAI, sarunaajam shitaadu shtelli: vecuma ierobezhojusm no 16 gadiem! (kas buutu peec likumdoshanas, jo uz ielas peec 11 nakti driikst atrasties tikai no 16 gadiem vai arii vecaaku pavadiibaa) 1. Kino nav iela ![]() 2. Var atrasties ar vecāku (to biš virs 18) cilvēku pavadībā, un tādi kino Rīga būs. 3. Gan jau mazos neapbižos ![]() -------------------- Press any key to continue
|
not_alone |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta ![]() |
uu,taatad vecumierobezhojumu nebuus?ec arii varu naakt
![]() ![]() ![]() jo ja tur buus cosplay,vienk. gjiibstu no veelmes tajaa piedaliities(teerps man juv ir ![]() -------------------- ![]() |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
Kāpēc tur ir vecuma ierobežojums?
|
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
hmm... interesanti, vai būtu reāli iespējams maybe man piedalīties cosplay'ā?
![]() ![]() Tik man nav nekādas jausmas par: ko? kā? kur? kāpēc? kādā veidā?... ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
hmm... pasakiet kādu anime personāžu - reperīti... Ta es ar piedalīšos
![]() Aaa.. un man jautājums - šitā te apģērbušies jūs līdz k/t Rīga brauksiet? Vai ar tur kautkur pārģērbsieties? Sen man jau šis jautājums nomoka! ![]() -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
es par to apbizhoshanu nebaidos, tomeer- saveejie.
Nu, domaaju, ka tikumiibas policija tur nebuus, taakaa es vareeshu droshi apgroziities tur ![]() |
Taka |
![]()
|
JurCHiX: Esmu torentos redzējis animi ar nosaukumu "Parappa the Rapper". Droši vien ka par tēmu.
vairāk neizteikšos jo repu un hiphopu ne acu galā ciest nevaru, šie divi mūzikas žanri mani vienkārši kretinē ![]() -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:55 |