![]() |
![]() ![]() |
![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Nu, tad tagad gan prasu - kaa tad tur bija? Ko dariijaat? un vai bildes ieliksiet (ja taadas vispaar uznjemaat...)?
-------------------- ![]() |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
Īsumaa:
QUOTE(SheWr @ Mar 5 2005, 09:30) Bija tiiri jauki ![]() QUOTE(SheWr @ Mar 5 2005, 09:30) Noskatiijaamies FMP? Fumoffu, un citas muljkjiibas dariijaam QUOTE(SheWr @ Mar 5 2005, 09:30) nee ![]() QUOTE(SheWr @ Mar 5 2005, 09:30) nebija neviena fochika ![]() Good Night [or day ![]() -------------------- |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
A vot i es no party atgriezos.
Vispār bija diezgan forši, ja neskaitīt vazāšanos ar tumbām. Pabaidīja mazliet ar tām tur spēlēm ![]() Anime bija interesanti skatīties, tikai pie 6:00 es iegāju kaut kādā pusmiegā, ka neko nesapratu, kas notiek. Skatījos uz ekrānu, kaut kas tur rādījās, bet neko neuztvēru. Kaut kur 8:00 miegs pārgāja. Dienā ta vairs gulēt negribās. ![]() A jā, un cospleys arī nice bija. ![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
bija cospleys? Nu tad kas par ko paarteerpaas...?
-------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Bee cik žēl, ka jums tur fotoparāts nebija. ;_;
Katrā ziņā, izskatās, ka jums tur visiem baigi jautri gājis. :3 Un jāa, kas cosplayā bija? *sagatavo balsi bļāvienam "GOD DAMNIT!! UN ES TO PALAIDU GARĀM!"* Kaut gan man jau liekās, ka atbildi sagaidīšu kautkur vairāk uz pēcpusdienas/vakara pusi (visi tak noguruši bez miega noteikti ir). |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
![]() lab ceru ka šita "AnimeParty" nebuus vieniga un uz nakamo es bušu obligati.... ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
mhmm. tadors gadiijumaa kauko liidziigu neteica "taga pietiek peso arii naakoshrejzei / naakoshmeenesim" (/me meegjina kautko pseido-accereeties pagjiru riitaa ..) varbuut arii kljuudos ..
|
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Es biju Eds.
![]() -------------------- ![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(Church @ Mar 5 2005, 16:52) mhmm. tadors gadiijumaa kauko liidziigu neteica "taga pietiek peso arii naakoshrejzei / naakoshmeenesim" (/me meegjina kautko pseido-accereeties pagjiru riitaa ..) varbuut arii kljuudos .. Kopumaa paldies par labo pasaakumu ![]() man patika ![]() Arigato visiem... ![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(Tador @ Mar 2 2005, 18:46) tik tagad iebraucu ka tas tad bezdeliigas konts ![]() he heeee ![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:59 |