![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Feb 1 2005, 20:40) Mosh aka hentaj būs ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
![]() ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(kaarleens @ Feb 1 2005, 20:45) par to es šaubos, tur tak meitenes ar būs! Un ne visiem tādi patīk! Uhh.. tas ka drope būs tas jau kļūst mazliet intresantāk ![]() -------------------- |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
SheWr, ja tu būsi Rock Lee, man nāxies izvēlēties cosplayam kādu tēlu, kas visu laiku ārprātīgi smejas...
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
esi sakura, tad es tev vareeshu sist kanti, bet tu mani vareesi klapeet
![]() ![]() -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Hah hah hah hah hah hah hah! Es ar lielāko prieku cosplayotu kādu no Naruto [ kaut arī man organiski nepatīk Sakura, pat viņu!], bet es jau būšu Eds.
![]() Bet tā Sakuras ideja tomēr ir laba, es varētu visulaiku slāpstīties apkārt vaimanājot "Sasuke-k~uuun!!!!!!!" ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Nu man tad tikai jaadabuu pieguljosh teerps, svari uz kaajaam, pielaiziita frizuura, puukainas uzacis un kaads kursh paargeerbtos par Gai-sensei!!
![]() -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
Un TĀS ACIS!!!!!!!!!!!!!!
![]() Kad es pirmo reizi viņu ieraudzīju, t.i. viņa acis, es SKAĻI bļāvu pa visu ēku, biedējot kaimiņus un apsargus, pēc tam es izstāstīju pilnīgi visiem draugiem un visai skolai, kā mani satrieca šis skats, un tikai TAD turpināju skatīties, lai gan vēl sērijas 30 man raustījās uzacs katru reizi, kad Lī parādījās. Tagad jau esmu pieradusi, hah hah~! Tagad man viņš pat liekas mīļš puika... ![]() *aiziet tālumā, dungojot dziesmu par acīm* -------------------- ![]() |
SheWr |
![]()
|
buu sar kautkas ar aciim jaaizdara. Zinu! visu laiku liidz 18. februaarim ielishu seerkocinjus start plakstinjiem! taa acis paliks apaljas!
-------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
o jā, tas būtu vislabākais veids!!!!!!!!!! Un vajadzēs arī māxlīgās skropstas - tādas, kuras ir tikai 5 kopskaitā!~!!!!!
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
QUOTE(kaarleens @ Feb 1 2005, 21:45) QUOTE(Sigfa @ Feb 1 2005, 20:40) Mosh aka hentaj būs ![]() Aahhhh tu Ero-sennin ![]() Pavedini mazgadiigos pusiishus uz netiiraam domaam par ........ Nu anyway count me in, ja buus es arii buushu ................ YATAAAAAA neesu jau ne tuseejies ne lietojis kaada veida apreibinoshas vielas ko[sh jaunaa gada ..... buus veertiigs tuss .... -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Rags |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
keke, es būšu, tik jāzin cik tas izmaksās un kas plānots
![]() **atceras 3 dienas non-ston anime fest... Woot Woot ![]() -------------------- Хентайная табуретка!
|
+Chibi+ |
![]()
|
hei, a uz to pasākumu būs jāpērk kaut kādi tickets?
![]() -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
cik es sapratu, 5 lati uz visu nakti. (par kinchiku)
|
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
5
![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 23:17 |