![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Rune |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 261 Joined: 12-February 04 From: Kur pagadās. ![]() |
Horror... Tik vairāk tāds, kas uz psihi spiež.
-------------------- Elitärer Niedergangsdiagnostiker
|
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
mjā, bija kaukur līdzīgs polls manuprāt. varat teikt ko gribat, kāds nu kuram tas stils, taču svarīgākais ir tomēr vai filma iespiežas atmiņā vai nee. paarējais viss ir maznozīmīgs. tiesa gan man parasti drāmas kaukā mazāk iespiežas atmiņā, laikam tāpēc ka esmu egoists. un laikam jau arī tāpēc, ka parasti drāmas ir sasodīti stieptas un mazohistiskas.
-------------------- ![]() |
Hideki |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 321 Joined: 16-February 04 From: Rīga, Imanta ![]() |
Man laikam nav paveicies ar tiem dažiem Startrek, ko gadijies redzēt uz video.
![]() Kādreiz fanoju par "Battle Star Galactica'', tikai sīkais ar to dumjo elektronisko suni krita uz nerviem. ![]() ![]() Nu jā, man arī pārsvarā patīk sci-fi. Tur ir iespējams pilnīgi viss! Fantasy gan mazāk, tā nu ir sanācis, ka kautkā man tas neliekas tik aizraujoši. Vienīgi varbūt interesanti vampīrstāsti, bet tas jau nav gluži fantasy. ![]() -------------------- "And so long as the irresponsible explore unknown
lands, we need never fear..." "Not too late? - Everyone is still alive. Inside of you. I might be able to do it. Another universe. A universe where everyone is still alive. I'll create it out of myself. Take me to everyone. - Are you really sure? I'm not alone. I'm going back to everyone. The other universe inside me has started to move forward in time. ... beyond the time." |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Horror... Diewinu taadas filmas peec kuram nedeelju nevar guleet XD
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Man liekas ka labaakais ir kad visi augshaa mineetie zanri ir apvienoti...............
|
deBUGa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
QUOTE(S.U.D @ Feb 1 2005, 14:33) Vai arii pilniigs murgs sanaaks...Lai apvienotu draamu ar komeediju (vienaadaas proporcijaas) vajag buut diezgan labam rezhisoram/scenaaristam... lai pievienotu tam visam klaat horroru vai kaadu citu zhanru un nesabojaat filmu vajag buut talantiigam... Jo vairaak zhanru kopaa, jo lielaaka varbuutiiba, ka galarezultaats buus nebaudaams... -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
|
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
nevar iedomaaties taadu sajaukumu... Sci-fi un Fantasy jau vien ir nesavienojams.
Hideki |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 321 Joined: 16-February 04 From: Rīga, Imanta ![]() |
QUOTE(SheWr @ Feb 1 2005, 15:15) Pilnīgi normāli savienojams. ![]() ![]() -------------------- "And so long as the irresponsible explore unknown
lands, we need never fear..." "Not too late? - Everyone is still alive. Inside of you. I might be able to do it. Another universe. A universe where everyone is still alive. I'll create it out of myself. Take me to everyone. - Are you really sure? I'm not alone. I'm going back to everyone. The other universe inside me has started to move forward in time. ... beyond the time." |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
!!!
![]() ![]() Sci. Fi. + Fantasy Star Wars + Lord of The Rings = Lord of The Stars... ![]() -------------------- ![]() |
-nDigo- |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 197 Joined: 29-August 04 From: home ![]() |
QUOTE(SheWr @ Feb 1 2005, 15:55) kapeec taa? mosh tas buutu Star Lord: Wars of the Rings(nu bet tas nav tik noziimiigi) vareetu buut intersanti Sci. Fi. + Fantasy (iespeejams) -------------------- |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Kiborgs ar kaukaadaam supernatural power. Kapee ne? Vai elfu kari pret robotiem. Kaut kur, man skjiet, shii doma jau ir apspeleeta.
-------------------- Because i can!
|
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Paņemiet kaut vai 'Buffy - the Vampire Slayer' 4. sezonu, kur karavīri mēģina karot pret vampīriem un dēmoniem. Un kur Bafija ar maģijas palīdzību beigās kaujas ar kiborgu.
Šajā seriāla ir visu žanru apvienojums: Sci-fi, Horror, Drama, Action, Comedy, Fantasy. Super interesants seriāls. ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Hikaru @ Feb 1 2005, 16:43) Paņemiet kaut vai 'Buffy - the Vampire Slayer' 4. sezonu, kur karavīri mēģina karot pret vampīriem un dēmoniem. Un kur Bafija ar maģijas palīdzību beigās kaujas ar kiborgu. Šajā seriāla ir visu žanru apvienojums: Sci-fi, Horror, Drama, Action, Comedy, Fantasy. Super interesants seriāls. ![]() Un taa kaa es balsoju par fantasy, tad man vairaak patika dazhaadas daljas no veelaakaam sezonaam, tur vairaak magjijas ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Ghoul |
![]()
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:41 |