![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
"Conan the Barbarian" un "Conan the Destroyer" the best
![]() -------------------- Geeks rock!
|
Leonheart |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 89 Joined: 7-March 04 ![]() |
Gribu variantu "VISI", a to nobalsoju par drama
![]() par dramu sapratu DRAMU, nevis melodramu. un zhel ka nav varianta - MUSICAL ![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
nav jau nemaz tik daudz to muzikaalo filmu...
-------------------- ![]() |
Kyoushu |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 209 Joined: 16-January 05 From: Paardaugava...=] ![]() |
Hmm...kuram tew weel patiik Kill Bill??
![]() -------------------- ![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Šausmīgi patīk fantasy un mythological žanri. Arī vēsturiska tipa filmas patīk. Visvairāk patīk filmas "Alexander the Great", "Troy" un "Lord of the Rings" (visas trīs daļas).
![]() -------------------- Go and die, please.
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Kyoushu @ Feb 2 2005, 19:34) Ja tev patika deelj asinjainajaam ainaam, tad silti iesaku Azumi. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
QUOTE(edg @ Feb 2 2005, 21:32) QUOTE(Kyoushu @ Feb 2 2005, 19:34) Ja tev patika deelj asinjainajaam ainaam, tad silti iesaku Azumi. Kill Billaa asinjainas ainas? Kur? Es tur neko baigi asinjainu nemaniiju. -------------------- Because i can!
|
Kyoushu |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 209 Joined: 16-January 05 From: Paardaugava...=] ![]() |
ETM...apskaties pirmo newis otro dalju =) ... aaa un nee...man Kill Bill nepatika delj asinainajam ainaam... taas pat bija tik daudz, ka palika stulbi =) Bet kaut kaa dziljaaka peec...
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Nu nez... man taa filma galiigi nav atminjaa deelj asinjainaam ainam (nesaku jau ka taas tur nav, jo zinu ka jaabuut). Es taas asinjainaas ainas nemaz neatceros. Laikam tomeer stulba filma bija, jo nu neko konkreetu par vinju neatceros. Taa jau ir: saakumaa liekas baigais graaveejs, bet peec gada, kad reaali saproti ka nekas no filmas nav iekjeeries atminjaa, paliek kaidrs ka vienkaarshs viduveejs gabals.
-------------------- Because i can!
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Lola Rennt ir labākā filma EVER. Toms Tikvers - my god, hah hah.
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
man jau miiljaakaas filmas ir Star Wars, bet pats nobalsoju shaa vai taa pa Fantasy.
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
vecās Star Wars, ne? Jaunās i tuvu nestāv *pieturas pie klasiskām vērtībām*
Kyoushu |
![]()
|
Jaunaas nestaaw? Nuu man patiik jaunaas =) Winjaas tikai baigi daudz jaabaazh iekshaa..ui 3. dalju gaidu..ui gaidu...es jau esmu izreekjinaajis cik lietaam jaanotiek tajaa dalja...=/ Daaaudz...
SheWr |
![]()
|
QUOTE(+Chibi+ @ Feb 5 2005, 19:00) Vo, vo. Vecaas man patiik vairaak, bet jaunajaas man tie efekti patiik -------------------- ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(Kyoushu @ Feb 5 2005, 20:13) Jaunaas nestaaw? Nuu man patiik jaunaas =) Winjaas tikai baigi daudz jaabaazh iekshaa..ui 3. dalju gaidu..ui gaidu...es jau esmu izreekjinaajis cik lietaam jaanotiek tajaa dalja...=/ Daaaudz... Obi Vans un Joda aizlaižas, Anakins kļust par Vaderu, visus džedajus apsit. Ļoti paredzams, jo mēs visi zinam, KAS notiek Ep IV-VI -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 06:01 |