![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Ja jau aizgājām konkrētu filmu apspriešanā, tad būs vien jāizsakās arī man.
Kad biju mazs (13-15 gadi) atzīšos Star Wars man pat ļoti patika, taču kļūstot vecākam un papildonot savu redzēto filmu aktīvu ar jauniem darbiem atradu (salīdzinājuma celā) šo Lūkasa izstrādājuma par pliku un līdz matu galiem pārdomātu komercprojektu. Lielais vairums Holivudas produkcijas tāda ir, taču šī konkrētā darba gadījumā tas ir šausmīgi izteikti. Filma ir izskaitļota līdz pēdējiem sīkumiem un uztaisīta tā, ka masām tā vienkārši nevar nepatikt un līdz ar to drošs čungurs kabatā. Nu nepatīk man ne šī skaitļošana ne pats filmas saturs. Kur nu vēl banālāk un primitīvāk atainot gaismas un tumsas (labā un ļaunā) cīņu? Kur vēl kaitinošākus un samākslotākus charus? Un kāda velna pēc tas gejiskais, apdaudzītais, distrofiskais robots? Tam būtu bijis jābūt filmas komiskajam tēlam? Man smiekli nenāca. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
man Star Wars patika vēl senāk (mana pirmā ārzemju filma, skatījos tagadējā Kinogalerijā, kad gāju 2. klasītē un mūsu valsts vēl saucās LPSR), diemžēl tagad paskatoties uz to visu jandāliņu es pats nevaru saprast kas man tur ir paticis.
toties Alien, kuru man arī bija tā laime redzēt agrā vecumā, ar katru gadu patīk aizvien vairāk un vairāk. -------------------- ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Nu man vecie Star Wars joprojām ir tuvi un mīļi. Viena no pirmajām Sci-Fi filmām ko redzēju.
Vai kāds ir skatījies Babylon 5? Tāda līmeņa Sci-Fi seriālus ne pirms ne pēc tam nav nācies redzēt. -------------------- Press any key to continue
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Wah!!! Man kaadreiz NENORMAALI patikaas Babylon 5!!!
![]() -------------------- ![]() |
Hideki |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 321 Joined: 16-February 04 From: Rīga, Imanta ![]() |
Bija viens melnā humora seriāls, kas reizēm riebās, reizēm likās interesants.
![]() ![]() Tur kur viena kolorīta kompānija lido milzīgā dzīvā spārē-kosmosa kuģī, te tīšām, te netīšam spridzinot planētas. ![]() -------------------- "And so long as the irresponsible explore unknown
lands, we need never fear..." "Not too late? - Everyone is still alive. Inside of you. I might be able to do it. Another universe. A universe where everyone is still alive. I'll create it out of myself. Take me to everyone. - Are you really sure? I'm not alone. I'm going back to everyone. The other universe inside me has started to move forward in time. ... beyond the time." |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Es to filmu arī skatījos un gaidīju katru sēriju ar nepacietību.
![]() -------------------- |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
saucās "Lexx". bet vai jūs LV dzīvojošie esat redzējuši angļu "Red Dwarf"? Lexx bija kanādiešu ražojums, bet kanādiešiem, kā zināms, nav humora izjūtas.
-------------------- ![]() |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Jaa LEXX the dark zone tas bija viens gabals. begas pat sabruka kosmos.
-------------------- There is nothing imposible.
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
![]() ![]() Vispaar, labi sci-fi ir tik maz... Jrbkura filma/seriaals parasti bojaa visu staastu/graamatu. Secinaajums - lasiet, beerni, graamatas, hah hah. -------------------- ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Muļķības. Labs Sci-Fi ir labi jāekranizē, tad viss būs labi. Lieta tāda, ka labā Sci-Fi ir diezgan daudz smadzeņvielas, bet uz action orientētais kino to īsti nemīl. Tāpēc daudzas grāmatas pārcieš smagus pārveidojumus. Bet ne vienmēr.
Star Trek - bleh, ciest nevaru. Nu tik garlaicīga universe, besī vienkārši. Savukārt Babylon 5 bija viena no interesantākajām hipertelpas koncepcijām (ja neskaita Crest), kā arī ieiešanas-iziešanas metodes ![]() -------------------- Press any key to continue
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Ja iet runa par StarWars, ta cik esmu redzējis ta nekādā īpašā sajūsmā nebiju, Matrix daudz labāks!
![]() Vislabāk patīk filmas par niggeriem, jo ja viņi piedalās komēdijās ta tās ir tiešām rēcīgas [ Негрози южному центру попивая сок у себя в квартале, Ali G.. utt..], bet ja kāda nopietna filma tad tas arī viņiem labi sanāk! Visvairāk dievinu parodijas - visas daļas scary movie, RRrrr, [brr.. ir redzēts tik daudz bet nevar atcerēties nosaukumus] Manas iecienītākās filmas: Matrix I, Robot Негрози южному центру попивая сок у себя в квартале (neaceros ang. nosaukumu) 8 mile Fight Club Green mile Abas daļas Riddickam -------------------- |
+Chibi+ |
![]()
|
Tā. Es runāju par grāmatu ekranizēciju. Sci-Fi un fantasy ekranizācija vienmēr ir tālu līdz perfektam, jo tur ir tik daudz imagination part - i mean, filmā mums forcibly uzspiež VIENA cilvēka iztēles radītos visions. Jebkurā cita žanra grāmatu ekranizācijā tas nav svarīgi, bet Sci-Fi un fantasy gan...
Ok, uzskatiet mani par dīvainu, bet man liekas, ka ir diezgan muļķīgi izmanotot cita cilvēka fantāziju, ja ir pašam sava. Ok, reti, bet gadās labi darbi, but come on - big screen versions of a book ir priekš slinķiem, kuriem ir grūti izlasīt pārsimt lappušu un pašiem visu sadomāt. I just think it's much better to watch a movie AFTER you've read a book. -------------------- ![]() |
Batou |
![]()
|
QUOTE(JurCHiX @ Feb 7 2005, 12:57) nav abu daļu. ir tikai Pitch Black, kas ir klons Alien'am un vēl ir Ridika Hronikas (normāla filma piektdienas izklaidei). -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Outlawz @ Feb 7 2005, 16:20) nav abu daļu. ir tikai Pitch Black, kas ir klons Alien'am un vēl ir Ridika Hronikas (normāla filma piektdienas izklaidei). Nu bet viņas ir savstarpēji saistītas! Tapēc uzskatu ka Chronikles of riddick ir Pitch black turpinājums! -------------------- |
Taka |
![]()
|
QUOTE(+Chibi+ @ Feb 7 2005, 14:31) Tā. Es runāju par grāmatu ekranizēciju. Sci-Fi un fantasy ekranizācija vienmēr ir tālu līdz perfektam, jo tur ir tik daudz imagination part - i mean, filmā mums forcibly uzspiež VIENA cilvēka iztēles radītos visions. Jebkurā cita žanra grāmatu ekranizācijā tas nav svarīgi, bet Sci-Fi un fantasy gan... Ok, uzskatiet mani par dīvainu, bet man liekas, ka ir diezgan muļķīgi izmanotot cita cilvēka fantāziju, ja ir pašam sava. Ok, reti, bet gadās labi darbi, but come on - big screen versions of a book ir priekš slinķiem, kuriem ir grūti izlasīt pārsimt lappušu un pašiem visu sadomāt. I just think it's much better to watch a movie AFTER you've read a book. Ja tu skatīsies filmu pēc grāmatas, tad iespēja ka tā tev nepatiks ir daudz lielāka. Laba filma var rosināt izlasīt grāmatu. Lord of The Rings piemēram. Un jebkura filma ir cita cilvēka fantāzija "par tēmu". Ar Sci-Fi tas ir grūtāk jo tur fantāzijas ir vairāk. Kā jau teicu - ar specefektiem nav problēmu, bet smadzeņu daļu pārnest uz ekrāna ir grūtāk. -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 19:00 |