![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
Spectre |
![]() ![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Es domaju ka labaakaa izveele, kas ir pieejama tagad taa nu buutu Aone un A-Kingdom sadarbe shajaa projektaa ---> PERVAJA SERIJA =))) Ot Aone and A-kingdom
-------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
Papildinājums iepriekšējam postam: te var skatīties, kad uzrodās jaunas AonE subotās sērijas: http://gotwoot.net/torrents.php
|
Dero |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
Varbuut kaadam jau ir 6.seerija no BakaKozou?
|
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
Man nav, es uz AonE subiem gaidu.
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
hrm. itkaa 2nd raid i labaakas kvalitaates grafika, itkaa tie pashi miilji varonji .. bet kautkaa .. nespeej aizraut _tik_ kaa savlaik pirmaa TV sezona un Fumoffu. Varbuut taapeec ka pamat gag-i i tie pashi vecie, kardinaali nekaa savaadaak, nezinu. Visaadaa zinjaa, peec pirmo epu azhiotaazhas/noskatiishanaas attieksme kljuva daudz veesaaka.
P.S. Vai daudz no FMP mangas scanlation i pieejams? ne raw, tulkotas protams.. |
bubu |
![]()
|
Manuprāt tur pietrūkst Kagomes, pārāk maz viņa tur bijusi rādīta pašlaik.
|
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
Vienā momentā zib gar acīm sērijas....
sen aizmirstā FMP kvalitāte... atsauc prātā senas atmiņas... FMP pie Stases un FMP Fumofu Austrumu Robežā...^^ FMP TSR tiešām labs (neskatoties uz mechas daudzumu) gabals... gan action, gan fun...^^ vērts skatīties barā!!! |
Fatalis |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 42 Joined: 20-October 05 ![]() |
Tad tā ir trešā vai otrā sezona? Man viens teica, ka Fumoffu! ir sidestory un neskaitās kā otrā, tāpēc FMP: TSR ir otrā.
-------------------- |
bubu |
![]()
|
Tieši tā Fatalis. Pareizi tev teica.
Skat te: http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=rel&aid=959 |
Chufanzo |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 2-July 05 From: Riga... ![]() |
Es nesen noskatiijos pirmaas 9 seerijas. Man liidziigas domas kaa Church. Joki vairs neliekas tik smiegliigi (var buut vienkarshi shavaaki ir uztaisiiti). Sizhets vairs nav tik lipiigs. Tas ka teeli vecie tas nebuutu nekas, galvenais lai tieshaam vinji uztaisa labu story line. Jo potenciaals shim gabalam ir liels...
-------------------- Neverless anime is a religion in which man can come in temrs with peace, joy, sadness and other emotions. Even more, this religion never ages...
![]() |
yorsa-kun |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 166 Joined: 8-July 05 From: Place called none of your god damn business! ![]() |
Es arii noskatiijos visas 13 epas, pirmkaart, aatri beidzaas un otrkaart tas storijs neaizrauj vispaar , ar pirmo nemaz nevar saliidzinaat.
-------------------- Cute little pervert ^^
|
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
KAA jau ir nosubojushi pirmaas 2 epas kvalitaates maniakiem noteikti jaavelk
![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
OMG,
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saku skatīties Full Metal Panic! The Second Raid. Ak vaii. nu brīžiem jau vairs smieties nav spēka. "Kur ir mana pierakstu klade??? Pie tevis?" " Emm vina atrodas 2000km atalumā uz zemudenes." -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
bladez |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 237 Joined: 8-February 06 From: City of Townsville ![]() |
Jā, bet kur var dabūt pēdējo 14 sēriju??? Animenfo rakstīts skaidri un gaiši, ka FMP! TSR ir 14 sērijas.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 03:43 |