![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Awwww |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 7 Joined: 25-April 07 ![]() |
Lūgums, vai kāds varetu uztaisit man sigu saskanīgu ar avataru. Parametri - 500x100 Var, ja pateiksi, ko konkrēti gribi... Ideāli būtu ja tu caur pm atsūtītu vismaz nosaukumu tai anime, no kuras gribi, lai tev uztaisa sig, vēl labāk būtu ja iedotu konkrētu attēlu... -------------------- ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
un man savukaart likaas ka pietiekoshi viennoziimiigi pateikts. - saskaniigu ar avataru. avataraa - bleach / yorouchi chiksa. ko papildus piebilst?
|
Awwww |
![]()
|
un man savukaart likaas ka pietiekoshi viennoziimiigi pateikts. - saskaniigu ar avataru. avataraa - bleach / yorouchi chiksa. ko papildus piebilst? Anime nepārzinu... so nezināju, kas taa par chiksu... Vēl var piebilst, kādu tekstu virsū gribās, varbūt kādās krāsās... -------------------- ![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Krāsas ar sakskanīgas ar avataru un vari ar bez uraksta, to gan pati uzliks.
-------------------- |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
°taa kaa esmu zhiids, tad iepostoshu pirmais. kraasas it kaa saskan, bet nekaadus renderus neliku.
![]() ![]() |
Awwww |
![]()
|
Mans mēģinājums...
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
imho veel vareetu komplektam sigaa yourouchi kakja formu ;>
|
Awwww |
![]()
|
-------------------- ![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Uzraksts kkā tur neiederas, manprāt.
-------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
sabrina19 |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 37 Joined: 4-December 06 From: Rīga ![]() |
Heijaaa, talantiigie cilveeki, vai taa pasuutiijumu fiicha veel ir speekaa? Esu autaa no juusu speejaam
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Awwww |
![]()
|
He, gribēju parādīt savu pēdējo sig, kurš nav gluži veidots kā ierasts
![]() Avy - ![]() Sig - ![]() Sig tika veidots šim indivīdam pēc pasūtījuma ![]() Bet anyway, kādas domas? This post has been edited by Awwww: Aug 18 2007, 16:16 -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
taa pati bilde avaa un sigaa- piu
|
goku |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 21-December 05 ![]() |
![]() Mans sigs ;D vairāk neesmu veidojis, bet šobrīd ir lfs skins ar pārsteigtu Ichigo uz sāniem, un youruichi (type error ?) kaķa forma uz jumta ![]() |
undux |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
Man arī varētu?...
|
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Būtu lūgums uztaisīt signature.
Bilde: ![]() Vēlmes: saglabāt krāsas uz zilajām, nu vismaz tā lai saskan ar avu. This post has been edited by ReD_FoXy: Nov 18 2007, 16:32 -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 July 2025 - 02:16 |