![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Taa bilde kas Jurchikam signature steev ir vienkaarshi super ( uzraksts.. uzraksts...pieveershat uzmaniibu uzrakstam.........!!!!!!!
![]() |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
SheWr: lai dabuutu veelamo signature, tev bilde jaaaizsuuta, vai pietiek ar apraaxtu un tu pac ko atrodi? (pasham viens ir galvaa, bet nevar bildi uziet vaidziigo..
![]() -------------------- |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Taa...rekur sigi :
![]() ![]() Par tiem backgroundiem - Jums vaig pumpeet brushus! Rekur viens links :LINK Sapumpeejiet tur kaadus brushus gribat un tad redzeesiet cik viegli taadus uztaisiit. EDIT: Bildi es pats veesi atradiishu. -------------------- ![]() |
CloudX |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
![]() Re dazhi mani darbinji ![]() ![]() ![]() -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
atnaaca profinsh...liels tev paldies! tagad neviens vairs negribees manus sigus...
![]() -------------------- ![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Oj kāds no jums abiem var uzštukot sigu ar Vašu un Woolfvudu vienā bildē. Bekgraundu var tādu malnu ar sarkanu
![]() Paldies. -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
ok luuzeri, taisiet dueli- tas arii dabuus darbinjus
![]() ![]() ![]() ![]() |
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
QUOTE(Nuin @ Feb 9 2005, 17:40) Oj kāds no jums abiem var uzštukot sigu ar Vašu un Woolfvudu vienā bildē. Bekgraundu var tādu malnu ar sarkanu ![]() Paldies. ![]() QUOTE(Sigfa @ Feb 9 2005, 18:24) ok luuzeri, taisiet dueli- tas arii dabuus darbinjus ![]() ![]() ![]() ![]() Labpraat piedaliitos duelii,bet tikai tad ja tu ar piedaliitos. ![]() -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
tad tas nebuutu duelis
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Ūuu, Sigfa, kāds tu gudrs, pilnīgi arbitrs.
![]() Starp citu, kautkur kautkas tāds līdzīgs bija ilikts, es neatceros, kas lika, bet kāda meitene lika sign. ko taisīja, vai tik tā nebija Kikyou Hehe, nu tas pilnai laimei, šito es taisīju pagaišgad kā velentīndienas baneri draudzenei. ![]() ![]() Nu un šis ir my favorite. Plane and simple, bet man patīk sejasizteiksmes. ![]() -------------------- ![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Nu tad kameer ir iespeeja pasuutiishu arii kau4ko. Taatad:
kraasa - taada melna mijas ar tumshi violetu charakters - kenshins (veelams no OVAS pirmaas (Reminiscance)) Tad vareetu tur veelkaut kur iebaazt to textu kas man signaturee ir ![]() |
Sigfa |
![]()
|
ak dies... vaidzees man arii salikt visas taas fignjas ko sen atpakalj esu sataisiijis
![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Tencinu MaakoniX par signu ")
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Neiesim niekoties!
Gribat pieraadiit, ka maakat taisiit gjeelas? Uztaisiet avataru - Chii traktoraa! Avatara lielums neiet aaraa no raamjiem! Un es gribu taadu kaartiigu traktoru! Un taa lai izskatiitos, ka Chii tieshaam ir traktoraa! Un ne jau piekabee, bet vadiitaaja vietaa! Un sejai jaabuut skaidri saredzamai (normaalaa lielumaa)! Traktors var nebuut viss, bet jaabuut nepaarprotami, ka tas ir traktors! Chii vietaa der arii Arcueid no Tsukihime, hmm, pagaidaam nenaak praataa citas versijas. Veiksmiigu bezceriigu taisiishanu! -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Sigfa |
![]()
|
QUOTE(edg @ Feb 9 2005, 23:50) Neiesim niekoties! Gribat pieraadiit, ka maakat taisiit gjeelas? Uztaisiet avataru - Chii traktoraa! Avatara lielums neiet aaraa no raamjiem! Un es gribu taadu kaartiigu traktoru! Un taa lai izskatiitos, ka Chii tieshaam ir traktoraa! Un ne jau piekabee, bet vadiitaaja vietaa! Un sejai jaabuut skaidri saredzamai (normaalaa lielumaa)! Traktors var nebuut viss, bet jaabuut nepaarprotami, ka tas ir traktors! Chii vietaa der arii Arcueid no Tsukihime, hmm, pagaidaam nenaak praataa citas versijas. Veiksmiigu bezceriigu taisiishanu! normaals challendzhsh. Es gan ar to nenjonjemshos, sho to citu tagad taisu- daudz pamatiigaaku ![]() lol, itkaa es buutu pieteicis savus pakalpojumus XD gosh... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 20:16 |