![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Kenshin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 5-November 04 From: beyond the stars ![]() |
Jaaatziiizts SheWr tev itin labi sanaak.....
![]() tik bikiit nedaudz raibi, bet labi ka nav PAARAAK raibi, bet tomeer.. man patiik... ![]() ... mnnn... shitaa apbriinojot... man raadaas jautaajums... - negribi man ar uzmeistarot???? ![]() ![]() -------------------- ![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
protams. vienmeer pienjemu pasuutiijumu. Man veel Ellai jaunais sigs jauzmonstieree, bet protams arii tavu pagatabvoshu. Tik saki kaadus tonjus, tekstu un ar ko bildi.
-------------------- ![]() |
-nDigo- |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 197 Joined: 29-August 04 From: home ![]() |
cilveeki uzmeistarojiet man kaads sigu!!!
kaut ko balti-sarkaniigaa, vai otraadi, kraasaa un ar drakonu, taadu asian type puukji... teksts, hmmm, lai iet mans niks... -------------------- |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Luudzu prieksh ndigo...
![]() -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
shewr, tas peedeejais galiigi s.u.x. o_O kraasas un figuuras galiigi nesaskan.
|
SheWr |
![]()
|
par puuki, vai par engeli....?
Nu abos sigos pieprasiitaajs pats gribeeja savaa veidaa...es iipashi neko nevaru izdariit, jo man tik jaasaliek kopaa viss ko pasuutiija (taapeec man taa mazliet nepatiik kad pasaka kaadu bckgroundu...) -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
netaisnojies, dziive ir gruuta
![]() |
-nDigo- |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 197 Joined: 29-August 04 From: home ![]() |
QUOTE(SheWr @ Mar 8 2005, 17:59) njaa, negribu 'coca cola' style vaardu, un nav diez ko izdevies darbs... ![]() -------------------- |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Indijaa ar kolu laukus miglo , sanaakot leetaak nekaa pesticiidu pirkt i kukainji beigti un visi ir laimiigi
![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
baseboalbatboy |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
QUOTE(SheWr @ Mar 8 2005, 15:59) SheWr tu tak vari labāk ![]() P.S. Pūķis kā plakana pļerza ![]() -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
baseboalbatboy |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
Nu ko mans pirmais sigs i gatavs nekas īpašs (lūdzu nesmieties
![]() ![]() -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
SheWr |
![]()
|
Te kautkas peec manis pasha pasuutiijuma:
![]() Uztaisiiju lielaa steigaa, taapeec izmeers bisken par lielu -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Pār mani nāca apgaismība, Aya prasīja sigu ar 99% kawaii... hehe, nolēmu 5 minūtes pasēdēt photoshopā...
![]() Sanāca pārāk ziepjaini, jo man ar kautko kawaii taisīšanu ir problēma, nav pieredzes. ![]() ![]() -------------------- ![]() |
baseboalbatboy |
![]()
|
Ā nu jā šitais ir mans otrais
![]() Man ir viens jautājums kur jūs dabūjāt tos fonus tik dažādus man tikai kādi 9 un visi stūlbi. -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
tostermaize |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 July 2025 - 00:09 |