![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
-------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Visi kaut kādus sigus taisa.... nu.... tad es sev arī nez ko uztaisīju.
![]() ![]() |
Westy |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 232 Joined: 28-February 04 ![]() |
![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Yume @ Mar 8 2005, 22:26) Pār mani nāca apgaismība, Aya prasīja sigu ar 99% kawaii... hehe, nolēmu 5 minūtes pasēdēt photoshopā... ![]() Sanāca pārāk ziepjaini, jo man ar kautko kawaii taisīšanu ir problēma, nav pieredzes. ![]() ![]() wiiiii... šis tiešām ir kawaii.... ![]() SheWr ņem piemēru! ![]() -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
man jau bish zb, ka visi taisa pilniigi identiskus bannerus (stilistiski). Manliekas, ka Jurchix un es esam vieniigie, kam ir citaadaaki o_O
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Tur es tev pilnībā varētu piekrist. Katram vajadzētu kautkā sevi izcelt, atšķirties no citiem, nevis būt takā citiem. Ideāli ir ka tu kautko pats ar savām rokām esi uztaisījis, jo tur sava centība un mīlestība ir ielikta..
Bet nu SheWr sigi jau tiešām sāk palikt garlaicīgi.. spiežot uz šo topicu lai apskatītos kas jauns, jau zini, kas neko tur labu neieraudzīsi.. būs tas pats - krāsains fons, virsū viens anime chars un malā teksts... Pašam jau neapnīk tādus taisīt? Ļoti iepatikās Yumes taisītais sigs... Yume.. tev ir talants!! ^^ -------------------- |
-nDigo- |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 197 Joined: 29-August 04 From: home ![]() |
jaa Yumes sigs ir labs...
un Jurchix'am ir taisniiba, ja pats taisi, tad tas atshkirsies! (nesen pats sev uztaisiiju) -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
![]() vienkaarshi bildiite... gribeeju iemeegjinaat paaris jaunus jocinjus, ko liidz shim nebiju izmantojis. (kraasas gan, jociigaa kaartaa, ir stipri vaajaakas kaa uz photoshop sagataves.) |
-nDigo- |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 197 Joined: 29-August 04 From: home ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Mar 10 2005, 16:20) ![]() vienkaarshi bildiite... gribeeju iemeegjinaat paaris jaunus jocinjus, ko liidz shim nebiju izmantojis. (kraasas gan, jociigaa kaartaa, ir stipri vaajaakas kaa uz photoshop sagataves.) shitais gan atshkiras no paareejiem sigiem ko biju redzeejis ![]() taads pavasariigs noskanjojums... -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
Taa tas bija domaats
![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Nu tad pienjemam, ka grafiski sigi ir mana originaalaa maaksla...
![]() Rekur kautkas jauns: Kursh labaaks? 1) ![]() 2) ![]() -------------------- ![]() |
swordsman |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 160 Joined: 10-February 05 From: Latvia ![]() |
QUOTE(SheWr @ Mar 13 2005, 16:05) Nu tad pienjemam, ka grafiski sigi ir mana originaalaa maaksla... ![]() Rekur kautkas jauns: Kursh labaaks? 1) ![]() 2) ![]() 2 labaaks saki ko gribi 2 labaakais (blabklablablablablablabla tas taapeec lai buuutu 60 ziimes) -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
QUOTE(swordsman @ Mar 14 2005, 11:26) nu bāc... tavs piu piu piu liecina par to ka tev ir zems IQ līmenis vai maza vārdu krātuve... ![]() Man šķiet ka pirmais ir daudz labāks, jo to ieraugot liek mazliet pasmaidīt.. nāk prātā FMA smiaklīgie gabali, kas tur tiešām bija labi! ![]() Abiem sigiem bacgrounds mmm.. Varēju uztaisīt kautko līdzīgu transmutācijas apļiem.. -------------------- |
Kenshin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 5-November 04 From: beyond the stars ![]() |
ak, SheWr atklaaj, jel luudzams, no kurienes tik kapitaalas bildes izrauj???
![]() ![]() baniiti ar kenshinu, protams, tam paareejam nekaadas paaraak dzizhaas noziiimes nav .. nu piem text vareetu: in order to light more smiles and happiness in this world vai i don`t mind shedding my own blood no matter how much flows.... es tak nezinu.. briiva fantaazija ![]() bet jaaatziist, ljoti smuks ir tavs pashreizeejais banis.... -------------------- ![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Nu, par taam bildeem. Shitaas FMA bildes dabuuju no shejienes , bet vispaar bildes njemu no shiis lapas. (tur pailgi ladeesies, bet cik man zinaams - taa ir lielaakaa anime bilzhu direktorija)
Labi, tuuliit tev to sigu uztaisiishu... -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 July 2025 - 03:28 |