![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
tostermaize |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
otraa bilde ir labaaka jo manaa uztveree labaak izskataas nekaa pirmaa bilde
![]() -------------------- ![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Nu, luudzu... Aatrs sigs prieksh Kenshina....
![]() Ja nepatiik vari prasiit peec cita ![]() -------------------- ![]() |
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
QUOTE(SheWr @ Mar 13 2005, 17:05) Nu tad pienjemam, ka grafiski sigi ir mana originaalaa maaksla... ![]() Rekur kautkas jauns: Kursh labaaks? 1) ![]() 2) ![]() otrais baigi smuki izskataas ![]() -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
tostermaize |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
nu neko nesaprotu kas kur kaa tai photoshopaa jaaspiezz lai avataru izveidotu?????
-------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
no taam FMA primaa labaaka, tas 3d backgrounds dod dziljuma izjuutu.
Tas ko tu kenshinam uztaisiiji pilniigi !!!, teksts par garu un vinju nevar salasiit, kraasas paarlieku melnas un zaljaa tur neiederas. Jaasaka, ka man patiik Shewr pashreizeejaa bilde, ar Tsubasu. Skaisti uguniigs backgrounds. |
Kenshin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 5-November 04 From: beyond the stars ![]() |
kawaii.... laigan sigfam(ai??) tiesa.... burti i nedaudz pa lielu.. bet anyway labs
![]() -------------------- ![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
es tur ar mazliet paarkraasojos un nevareeju atrast taadu burtu kraasu kura tur ir saredzama.... prasi, ja gribi citu.
Kenshin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 5-November 04 From: beyond the stars ![]() |
umm... iatamais ar` i kolosaals, demo.. jo vairaak, jo labaak...
![]() man jau tiik daudznedzhaadi banni.... -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
|
swordsman |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 160 Joined: 10-February 05 From: Latvia ![]() |
kaa juus vispaar maakat taisiit sigus.es nesaprotu kaa es vienreiz meeginaaju bet nekas nesanaaca
tostermaize |
![]()
|
QUOTE(swordsman @ Mar 14 2005, 21:00) man taa pati probleema ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Kenshin |
![]()
|
![]() ![]() uuber, pardon.... tagad zinaashu..... ![]() -------------------- ![]() |
windhover |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 3-February 05 From: Silta ligzdiņa.. ![]() |
Vai nevarat, lūdzu, kāds arī man uztaisīt sigu? Uz tā vrētu būt Chrno no "Chrno crusade" (vēlams ar spārniem). Ideāli, ja dominētu violetā krāsa..
![]() -------------------- ![]() Galu galā pirmajā vietā anime un tad viss pārējais... Viss pārējais ir, lai varētu būt pirmais... |
SheWr |
![]()
|
Taatad....
1) windhower...es nevaru nekaadiigi atrast bildi ar Chrono.... 2) Kenshin, es iisti nesapratu kaadu to jauno sigu tev vajadzeeja....? 3) Kursh no shiem piestaav labaak man? 3.1) ![]() 3.2) ![]() 3.3) ![]() -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
ja gribi saskanjot ar avu, tad pirmais.
bildes var atrast googlee. domaaju, ja shovakar nebuus ko dariit, uztaisiishu kaadu bildiiti ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 July 2025 - 03:43 |