![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
dash3 |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 8-February 05 ![]() |
QUOTE(SheWr @ Mar 16 2005, 12:33) Taatad.... 1) windhower...es nevaru nekaadiigi atrast bildi ar Chrono.... 2) Kenshin, es iisti nesapratu kaadu to jauno sigu tev vajadzeeja....? 3) Kursh no shiem piestaav labaak man? 3.1) ![]() 3.2) ![]() 3.3) ![]() pirmais pie teviim piestaav visslabaak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tici man!!!!!!!!!! ![]() -------------------- ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Nu ja pirmais piestav labak, nu bet otrais man patik labak...
![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
dash3 |
![]()
|
vai kaads nevareetu uztaisiit man arii sigu????
man fonu vajadzeetu taadu zilganzalu un ar uzrakstu "I can swim" un virsuu to brunurupuci kas man ir avataraa. ![]() -------------------- ![]() |
Westy |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 232 Joined: 28-February 04 ![]() |
SheWr tev arvien labaak un labaak sanaak
![]() ................................................................... |
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
QUOTE(dash3 @ Mar 16 2005, 17:43) vai kaads nevareetu uztaisiit man arii sigu???? man fonu vajadzeetu taadu zilganzalu un ar uzrakstu "I can swim" un virsuu to brunurupuci kas man ir avataraa. ![]() ![]() ![]() -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Es ar pameeginaaju....
![]() -------------------- ![]() |
dash3 |
![]()
|
kuru lai izveelaas........laikam nemsu Cloudxa jo tur ir tas brunurupucis kas man ir avataraa
hmmmmmmm......kaa un kur juus taisat sigus???? ![]() -------------------- ![]() |
swordsman |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 160 Joined: 10-February 05 From: Latvia ![]() |
man vajag jaunu sigu!!!!!!!
ja juus taisat tad uztaisat taadu liidziigu kaads man ir bet tikai backgroundu dzeltenu un melnu -------------------- ![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Windhover.... piedod, es neatradu nevienu normaalu Chrono bildi, taapeec pagaidaam uztaisiiju sigu ar Folkenu (jo vinsh tev jau avataraa ir...). Protams var veel pieprasiit to Chrono sigu, tik buus ilgi kapeer atradiishu bildi...
windhover |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 3-February 05 From: Silta ligzdiņa.. ![]() |
Forši, SUPER! Man patīk tas sigs, laikam ar Chrno pat neizskatītos tik labs
![]() Ja es vēl varētu palūgt, lai tu uztaisi līdzīgu avtaru.. ![]() P.S Raxta Chrno nevis Chrono, bet izrunā laikam vienādi.. -------------------- ![]() Galu galā pirmajā vietā anime un tad viss pārējais... Viss pārējais ir, lai varētu būt pirmais... |
SheWr |
![]()
|
Oki. Pagatavosim avataru......Vuala!
tostermaize |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
man ar nevar kaadu avataru uztaisiit meegjinaaju ar adobe photoshop nekas jeedziigs nesanaak
![]() ![]() -------------------- ![]() |
SheWr |
![]()
|
un luuk ar aatri uzcepinaats avatar prieksh tostermaizes -
windhover |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 3-February 05 From: Silta ligzdiņa.. ![]() |
QUOTE(SheWr @ Mar 17 2005, 14:54) Skatos tu jau labi būsi iepraktizējies avataru un sigu taisīšanā.. Pāris minūtes un jau gatavs.. Es pat ne reizi uzinstalējis photoshop'u neesmu! Bet nevari avataru pataisīt tumšāku un tos burtus.. Nez,lieli, pārāk uzmācīgi krīt acīs.. ![]() -------------------- ![]() Galu galā pirmajā vietā anime un tad viss pārējais... Viss pārējais ir, lai varētu būt pirmais... |
SheWr |
![]()
|
Viena probleema - kad kautkaads darbs photoshopaa pabeigts un to izsleedz aaraa, tas viss saiet kopaa vienaa failaa (vismaz es nezinu kaa var dabuutu atpakalj). Taapeec teksts ir dalja no atteela un es to vairs iipashi nevaru modificeet...man buutu jaataisa jauns avatars. Bet tumshaaku es padariiju -
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 July 2025 - 09:22 |