![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
windhover |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 3-February 05 From: Silta ligzdiņa.. ![]() |
Nu jau izskatās labāk.. Tulīt tiks nomainīts mans avtars
![]() Paldies tev jau atkal.. Labi, ka ir arī tādi foruma biedri kā tu.. thx ![]() -------------------- ![]() Galu galā pirmajā vietā anime un tad viss pārējais... Viss pārējais ir, lai varētu būt pirmais... |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Nu...vienmer gatavs izpaliidzeet
![]() Rekur kautkas jaunaaks ![]() -------------------- ![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Šitais ar Mimiru ir viens no labākajiem tevis veidotajiem sigiem!
![]() ![]() -------------------- Go and die, please.
|
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Nu es te saaku taisiit dazhus sigus ar saviem brushiem...
Rekur veel dazhi eksemplaari... ![]() ![]() EDIT: Rekur viens ar gaar... taisiiju lielaa steigaa, taapeec daudz pie grafikas nepiestraadaaju.... ![]() -------------------- ![]() |
-nDigo- |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 197 Joined: 29-August 04 From: home ![]() |
shitais sigs ar naruto ir labs, man patiik...
tavi sigi tieshaam paliek sakariigaaki -------------------- |
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
![]() ![]() -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
-nDigo- |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 197 Joined: 29-August 04 From: home ![]() |
vienu gan es nesaprotu, kaa juus dabujat tos backgroundus...
![]() -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
|
SheWr |
![]()
|
Biju galiigi aizmirsis par Neji... tagad peedeejaa laikaa man Gaara vairaak iepaticies nekaa Neji, bet tomeer uztaisiiju vecajam labajam Hyuugam veelvienu sigu....
![]() -------------------- ![]() |
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
-------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
SheWr |
![]()
|
Es arii maaku Itachi!
![]() -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
lol, uztaisam sacensiibas?
![]() ![]() |
SheWr |
![]()
|
ai...es jau ar CloudX citaa forumaa jau esam sacentushies.... bet varbuut vareetu pameeginaat. Kaadas 4 kaartas un Sigfa pasaka no kaada anime, un tad mees tik varam no taa anime izveeleeties characteru....
-------------------- ![]() |
CloudX |
![]()
|
Man jau gatavs no FMa un Naruto
![]() ![]() ![]() -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
SheWr |
![]()
|
Naruto
![]() Fullmetal Alchemist ![]() Heh...es vienu taa iisti nesapratu. Vaards bija pareizi Winry, vai Winly? jo skatiijos seerijas no vairaakiem subotaajiem un tur kaa kuram bija rakstiits - vieni rakstiija Winry, bet otri Winly... -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 July 2025 - 09:21 |