![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
juus jau esiet sacentushies? Kursh uzvareeja?
nu ja jau taa, varat ar mani sacensties ![]() |
dash3 |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 8-February 05 ![]() |
vai kaads zin taadu kur iisti var taisiit sigus??????????????????????????
-------------------- ![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
QUOTE(dash3 @ Mar 21 2005, 16:27) ..... ![]() QUOTE(Sigfa @ Mar 19 2005, 22:59) juus jau esiet sacentushies? Kursh uzvareeja? nu ja jau taa, varat ar mani sacensties ![]() Uzvareeja CloudX...Bet es tad tik saaku taisiit sigus ![]() -------------------- ![]() |
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
QUOTE(SheWr @ Mar 21 2005, 19:58) ![]() ![]() ![]() Kaa jums liekas eksperti ![]() -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
pilniigi noteikti.
Ko teiksi, CloudX? nelielu sacensiibu trijataa? ![]() |
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Mar 21 2005, 21:13) Essu ar mieru ,nezinu par SheWr'u ![]() -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Nu, tad es ar esmu ar mieru... tik tagad jaaizdomaa kaartas... vareetu buut 4.
1) Naruto 2) FMA 3) ??? 4) ??? Es tik tos divus kaa mazu variantu, ja protams paareejie piekriit... CloudX, man personiigi tas jaunais Sasukes sigs nezheeliigi patiik. ![]() -------------------- ![]() |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Pats beidzot ieliku vienu paštaisīto no trim, manuprāt labāko
-------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Sigfa |
![]()
|
nu, es domaaju, ka naruto un fma buutu ok. 4 kaartas nevajag, vajag 3. (nepaara skaitli)
domaaju, kaa peedeejo liekam Beck. (vai arii bleach, bet tad visi 3 buus shausmiigi vienveidiigi.) |
SheWr |
![]()
|
hhhm...Beck neesmu redzeejis... Varbuut Tenjou Tenge, vai .hack://Sign? var jau ar vecos gabalus - Escaflowne, Lupin III.... bet nu Bleach ar var...
-------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Waa... es ar Beck neesmu redzējusi...
Moš Bleach? Šite man liekās visi viņu būtu redzējuši. ![]() |
Sigfa |
![]()
|
jaa, redzeejis esmu, bet tad taas teemas buutu gandriiz vienaadas... heh...
Un kaa juus varat nebuut redzeejushi beck?! A nu ka noskatiities! veel varianti- Yakitate! japan, Samurai champloo, genshiken, FMP (fumofu) |
SheWr |
![]()
|
Nu shitaa var striideeties muuzhiigi... man ienaaca praataa laba doma...
1) Naruto 2) FMA 3) Briivais temats (Peec pasha izveeles!) -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
jaa, doma pavisam neslikta. Domaaju, taa arii daram. Nu, tad darbus iesniedzam liidz naakamaas nedeeljas sveetdienas vakaram un peectam 1 ned. balsoshana.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 July 2025 - 22:07 |