![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Patiesi neslikta ideja.
![]() Anyway! Ryoukai! *lēnītēm skrien uz photoshopu* *atcerās* Nākamās nedēļas svētdiena. :3 |
swordsman |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 160 Joined: 10-February 05 From: Latvia ![]() |
ajaa dasham taisniiba kuraa interneta adresee juus vispaar taisat sigus
-------------------- ![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
QUOTE(swordsman @ Mar 22 2005, 21:05) ![]() ![]() ![]() _______________________________________________________ Heheh...es nevaru tik ilgi nociesties... es jau tagad uztaisiiju kautko prieksh Naruto un FMA.... 1) Naruto: Kisame ![]() 2) Fullmetal Alchemist: Greed ![]() -------------------- ![]() |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Naruto sigs man patīk heh Kigame Itachi draugs (vai arī kādu biedrību viņi iegāja) no labās puses, ja viņam ir laba puse (he he stulbs joks).
-------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
viena lieta- es gribeetu uzlikt svara ierobezhojumu banneriem- 60kb. Taupiisim Rozem bandwithu un speeleesim uz vienaadiem noteikumiem
![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Labaak neierobezhosim, bet uploadosim citur...
Luuk lapas, kur var uploadot. http://www.imageshack.us File types: bmp, jpg, jpeg, gif, tif, tiff, swf Max image size: 1024KB http://www.tinypic.com File types: bmp, jpg, gif, png Max image size: 250KB -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Keh, tikai ne svara ierobežojumus! (neesam atrakciju parkā tak)
Piebalsoju Shewr! Vienkārši jāmet uz cita servera. :3 |
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
![]() -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
khe, vai tieshaam ir gruuti uzlikt kvalitaati uz 10 pirms eksporteet? Nu, dariet kaa ziniet
![]() |
SheWr |
![]()
|
Daudzaam bildeem kvalitaate jau taa ir slikta, bet veel samazinot izskataas kropliigi... Un te tachu ir sacensiibas par labaaku, taapeec visi gribees augstaako kvalitaati saviem sigiem...
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
1)Naruto
![]() ![]() ![]() -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
SheWr |
![]()
|
Nu? Laiks jau saak beigties, bet Sigfa un Kikyou veel nav nevienu sigu uztaisiijushi.... jaataisa tach ir veseli 3! Bet nu protams ir jau veel nedeelja....
Sigfa |
![]()
|
laiks saak beigties?
![]() |
Kikyou |
![]()
|
Haha, es arī vēl nepostošu. :3
Nav kur steigties... lēnām... mierīgi... kā vienmēr - pa slaistu modei... ![]() Vienu sigu esmu uztaisījusi, gan jau piespiedīšu sevi uztaisīt arī pārējos divus.... otrdien vai kautkad.... |
luster dragon |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 42 Joined: 20-January 05 From: liepaja ![]() |
gribeetu sev sigu pasuutiit ar kaadu no mtg kaarssu zveeriem vienalga ar kaadu.
-------------------- I LIKE MU
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 July 2025 - 22:07 |