![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Un tad luuk visi 3 sigi no manas puses:
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 1)Naruto (Kisame) ![]() 2)Fullmetal Alchemist (Greed) ![]() 3)Pasha izveele: Cowboy Bebop (Ein) _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ -------------------- ![]() |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Kapēc neviens neko nav ilgi postojis?
Reku mans jaunākais izdomas bērns: -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Mans jaunais Sigs.
![]() |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Neiskatās tavs sigs Hikaru slikti, bet kautkā prasti, taisīts no screenshota un uzlikta teksta, bet no offense. Jautājums, kur tu dabūji to screen shot?
-------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Da tu ko!!!
![]() Bet nu uzraksts vienkārši ir perfekts un pilnībā piestāv bildei zem tā.. Ar to visu gribēju pateikt ka man patīk Hikaru sigs! -------------------- |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
skriins ir gjeniaals atrasts
![]() mees nepadomaajam par vinju sievaam un beerniem, jo taa ir anime ![]() |
dmonster |
![]()
|
![]() -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
|
dmonster |
![]()
|
QUOTE(Sigfa @ Mar 31 2005, 14:40) offtops QUOTE(dmonster @ Mar 31 2005, 15:01) es anime skatos lai relakseetos, atpuustos, priecaatos, nevis lai lauziitu galvu un justu liidzi mirushajiem. Par mirušo līdzjūtību nav jāuztraucas īpaši ![]() -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
![]() eniwaye uztaisiiju tapataas sev ![]() ![]() -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
Sigfa |
![]()
|
haha, tas chuvaks man atgaadina tos siikos kropljus no starwars
![]() skatos, cloudx ir tendeets uz aukstaam kraasaam ![]() |
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Mar 31 2005, 16:46) haha, tas chuvaks man atgaadina tos siikos kropljus no starwars ![]() skatos, cloudx ir tendeets uz aukstaam kraasaam ![]() Nee Sigfa ne pavisam ,vnk tam tur kroplim ![]() Bwtf Sigfa kad postosi savus 3 sigus ,nu baigi gribas redzeet ![]() -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Nu jau tieshaam laiks saak aptruukties... Es jau ar savu leilo nepacietiibu visu iepostoju paaajusho nedeelju.
-------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 July 2025 - 08:40 |