![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
jaa, es jau shkjiet teicu, ka postoshu kautkad sveetdien. man veel tikai viens gatavs, shovakar taisiishu otro...
UPDT: ja tu gaidi ko eksluziivu, vai ne benaalu, domaaju, ka tu vilsies ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
^ Tas pats attiecās arī uz mani.... ~.~
Khmm... Man visi 3 sigi pabeigti ir. *pie sevis domā, "Kur gan es esmu iekūlusies... ![]() 1. Naruto (Sakura) ![]() 2. FMA (Ed ![]() ![]() 3. Pita Ten (Shia) ![]() Tāks. Te nu būs. Aiziet - izbrāķējiet, jūs tak zinat, ka jūs to gribat. (<- tad, kad pēdējoreiz mācījāmies par darbības vārdu galotnēm skolā, es visu stundu nogulēju) ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
man pēdējais visvairāk patīk... vienkārši jauks.. nav kur piekasīties...
a pirmajiem diviem kautkā contrasts ir uzgriests pārāk gaišs... nu nez.. kautkā ne visai man... not my style.. -------------------- |
-nDigo- |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 197 Joined: 29-August 04 From: home ![]() |
taa kaa JurCHiX jau teica 'not my style', bet man tomer patiik
![]() -------------------- |
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
BLABLABLA daudz nepljaapaashu rekur mani darbi.
1)Naruto - Aburame Shino ![]() 2)FMA - Edward ![]() 3)Rourouni Kenshin(nez vai pareizi uzrakstiiju) - Soujiro Saito ![]() -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
O.O Cloudx smuki sigi.
![]() A par to contrastu... No idea. Man itkā pārāk kontrastaini neizskatās... =| Ir itkā spilgtas krāsas, bet.... Hmm... *skrien uz photoshopu un domā ko varētu darīt lietas labā* Edit: Khmm... better now? |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
khem....es jau tuuliit taapat varu padoties. Kikyou - lieliski sigi, CloudX - lieliski sigi.... Man pat kauns tagad likt saveejos sarakstaa.........
jaagaida tik veel Sigfa un tad vareesim saakt balsoshanu. Kaa es iedomaajos balsoshanu: Katrs balsotaajs balso par katru kaartu vienkaarshi uzrakstot shaadi: 1) Kikyou 2) CloudX 3) Sigfa -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
no cloudix sigiem man neviens nepatīk... kautkādi tādi... pārāk prasti un vienmuļi..
nu ok.. pēdējais daudzmaz ir ok ja tajā tukšumā pieliek klāt kādu txt vai ko tamlīdzīgu... eds vispār tāds puķains izskatās.. nemaz nepiestāv viņa tēlam... -------------------- |
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Apr 3 2005, 14:00) no cloudix sigiem man neviens nepatīk... kautkādi tādi... pārāk prasti un vienmuļi.. nu ok.. pēdējais daudzmaz ir ok ja tajā tukšumā pieliek klāt kādu txt vai ko tamlīdzīgu... eds vispār tāds puķains izskatās.. nemaz nepiestāv viņa tēlam... ![]() ![]() -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Un taatad luuk saraksts ar sigiem:
CloudX 1) ![]() 2) ![]() 3) ![]() Kikyou 1) ![]() 2) ![]() 3) ![]() SheWr 1) ![]() 2) ![]() 3) Sigfa 1) ??? 2) ??? 3) ??? Balsot veel nevajag -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
taaks, nu man te veel viens sigs jaauztaisa, liidz vakaram buus
![]() es uztaisiishu jaunu threadu, lai piesaistiitu arii citu uzmaniibu un tur mees katrs nobalsosim par kaadu favoriitu, ne sevi, ar postu. Edit: Pazinjoju CloudX par uzvareetaaju ![]() |
CloudX |
![]()
|
![]() -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
Sigfa |
![]()
|
var meegjinaa, jaa. Nu, tad uztaisi tur threadu, kad buushu iepostojis saveejos gabalus.
|
SheWr |
![]()
|
Buutu jau labi. Tik ieliec te linku tieshi uz to postu, lai mees ar varam apskatiities kaa tur sabalso.
-------------------- ![]() |
CloudX |
![]()
|
@sigfa sagaidiishu tavus sigus.
@SheWr Obligaati ielikshu te linku ![]() Ko teiks Kikyou? -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 July 2025 - 04:35 |