![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
-nDigo- |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 197 Joined: 29-August 04 From: home ![]() |
man te viens jautaajums paaraadiijaas, a kapeec juus neparakstaties uz saviem sigiem?
-------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(CloudX @ Apr 3 2005, 16:46) Kikyou teiks, ka var, ja baigi grib. :3 Ā un... -nDigo-, es vismaz neparakstos, jo neredzu iemeslu to darīt. Nav ko vēl vairāk izcūkāt sigus ar lieliem koši sarkaniem un bieziem burtiem "I MADE DIS!!!!!!!!1111111111ONEONE NO STEELING!!!!!!!1111 MY GRAPHX R 2 GRATE 4 U ALL!!!!!!111 GOT IT!???????????". Lūk tā. |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Ja būtu jāizvēlas viena ikurāt patīkamākā siga tad mana balss būtu Cloudx Edam (tās krāsas, tās krāsas), vienīgi nedaudz mulsina tas, ka Edam konkrētajā sigā grūti noteikt dzimumu, nezinātājs teiks, smuka blondīne ar bizi aļa "Alpu slaucēja Gerda".
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Ehh, beidzot pabeidzu. CloudX, kad tu liec tamos forumos, pasaki, lai cilveeki balso par katru kaartu atsevishkji.
Part 1; ![]() Part 2; ![]() Part 3; ![]() Katra bilde savaa stilaa, gribeeju paraadiit, ka arii shitaa var taisiit ![]() LET THE VOTING BEGIN! ![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Tas tur Naruto sigaa ir Kyuubi? nevar iisti saprast...
__________________________________________ Balsoshana var saakties!!!! CloudX 1) ![]() 2) ![]() 3) ![]() Kikyou 1) ![]() 2) ![]() 3) ![]() Sigfa 1) ![]() 2) ![]() 3) ![]() -------------------- ![]() |
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
Kas tajaa naruto sigaa ir?
![]() OK par katru kaartu balsos atsevishkji -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
un arii mani... piedodiet, ka tajaa listee neiliku (teica ka par daudz bildes...)
SheWr 1) ![]() 2) ![]() 3) Mees arii varam balsot? ja jaa, tad par sevi nevar... -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
tas pie naruto ir kriitosh orochimaru
![]() . |
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
-------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
No Sigfas sigiem man visvairāk patka FMA.. vienkārši smuks un perfekts... i like this!
Pārējie so so... Bet labi pastrādājāt... malači! Tik tagad vajadzētu ķerties klāt kaigan banerim.... [sk. offtopic] -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
Shogun |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 18 Joined: 27-December 04 ![]() |
Nerunaashu lieki taapeec domaaaju ka
1. kaarta CloudX 2. kaarta CloudX 3. kaarta CloudX ![]() -------------------- ![]() Death approaches, can you feel it? |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Mans vērtējums par visiem:
Naruto - CloudX FMA - Sigfa Beck - Kikyou Nu nau taa ka vienam ir vairāki labi... katram ir kāds labākais no visiem.... -------------------- |
Shogun |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 18 Joined: 27-December 04 ![]() |
Es jau nesaku ka pareejie ir sliktaaki, vienkaarshi man shie labaak patiik.
-------------------- ![]() Death approaches, can you feel it? |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
1)Kikyou
2) Ja godiigi man ljoti patiik visu triis darbi ^^ 3)CloudX, kikyou ^^ -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 July 2025 - 04:43 |