![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
QUOTE(Ella @ Apr 3 2005, 20:55) hehe... maza te taada piebildiite - piedalaas 4 cilveeki.... bet nu nekas ![]() -------------------- ![]() |
FaNtA |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 190 Joined: 2-March 05 From: uz pasūtijuma ^_^ ![]() |
nu taa... var redzeet ka cilveeki centušies, tiešaam prieks, loti skaisti, protams ir savi miinusi, bet ar laiku jau taps kas labaaks, bet nu labi ir tas kas ir tagad, un tapeec es teikšu ka:
1)Kikyou 2)CloudX 3)CloudX ...te laikam buus 60! -------------------- /moo
i has a signuchar and i did it for the lulz. |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Ok, es te pakomenteeshu no sava subjektiivaa viedoklja, visus triis raundus.
1. Naruto: Man jaasaka, ka shis raunds mums visiem ir sanaacis vissliktaak. Nevaru izshkjirties par to kursh man labaak patiik, CloudX vai Kikyou. CloudX, kaa vienmeer, ar stilu. Taa grafika fonaa ir tik shausmiigi izgaismota, ka nevar saprast kas tur ir, un dod bildei abstrakcionisma piegarshu- skaisti. Bug-man man gan nevisai patiik, bet bilde laba atrasta. Kikyou, kaa vienmeer, kaa jau meitenei pienaakas, visgaishaak un ljoti atraktiivi. Jautra noskanja, ljoti laba bilde atrasta - fanarts? , un balti-oranzhais fonts ir arii labs sanaacis. Kraasas iet kopaa, kas gaishos darbos ir svariigaakais. Vienu lietu gan nespeeju saprast- kas taa ellee rataa par roku?! Visu skatu jauc nost. Shewr, paaraak pierasti. Es? Nepacietiiba neatmaksaajas. Balss par CloudX, bet gribeetos jau redzeet ko labaaku. 2. FMA: Pirmie divi (CloudX un Kikyou) tik gaishi tik gaishi, otrie, vairaak uzkjeerushi seriaala tumsho pusi arii taisa attieciigi. CloudX, kas ar tevi noticis? Sen neesi saldumus eedis? No taa reegojas laukaa maza beerna rocinjas, aptraipiitas ar pamatiigu daudzumu izkusushas marmelaades... Taa pukje labajaa pusee neiederas kompoziicijaa, galiigi. Rozaa kraasa tur neizskataas paarliecinoshi... par daudz blur? Kikyou. Lasot to uzrakstu taa vien gribeejaas niciigaa balsii ieteikties 'shut up, already'. Gaishi, gaisiigi, dinamiski. Jaukas scanlines, ljoti laba bilde. Balti cimdi forever. Shewr, veciit, kur tu esi iebraucis? LJOTI neizteiksmiigi... Colors! Give us colors! Maneejais darbs man ir izdevies tieshi taads kaadu vinju veeleejos. Sava ideja un savs gotiskais elements ir vietaa. Kompoziicija gan ir par daudz uz labo pusi... Balss Kikyou. Tikai pasaki, ka tu neesi meitene. 3. Random: Un jau atkal, CloudX vai Kikyou. CloudX jau atkal brauc aukstajos tonjos, sak 'as cold as ice'. Jauka grafika, kur tu tos fonus izroc? Bilde nav taa labaakaa, bet var iztikt, vismaz kautkaads neliels 3d fiils ir iekshaa, bet kur paliek dinamika? Citaadi- nice. Kikyou, Shut up, already!! Uzmaaciigie teksti... kur ir STILS?! Gaish, kreemiigs, varbuut par daudz. Pukjiigi meiteniigs darbs. Acis kaa rubiini un mati no cinka, ko veel var veeleeties. Bilde laba, bet skumjais feiss neiet iekshaa kraasaas... nu labi, varbuut iet. Shewr, tiiri ok, bet par daudz effektu.. bojaa skatu. Bilde nav taa veiksmiigaakaa, bet ir kautkaads suniigs fiils. Vai nu vaidzeeja taadu stadrata kjepu likt tur kur prasijaas kautko galiigi citu? nee... Maneejais ir baigi labais ![]() Balss CloudX. Tu tomeer esi labaakais no mums. Viens smailijs pa visu tekstu! Un es veel baidiijos vai atkal buus jaashmaucaas lai tiktu garaam 60 ziimju ierobezhojumam. |
-nDigo- |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 197 Joined: 29-August 04 From: home ![]() |
neteereeshos ar vaardiem, tapeec
1.Kikyou 2.Sigfa 3.CloudX SheWr, biju cereejis redzeet no tevis ko vairaak... -------------------- |
windhover |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 3-February 05 From: Silta ligzdiņa.. ![]() |
Lai cik arī grūta būtu izvēle, bet es to tomēr izdarīju
![]() 1)SheWr; 2)Kikyou; 3)Kikyou. -------------------- ![]() Galu galā pirmajā vietā anime un tad viss pārējais... Viss pārējais ir, lai varētu būt pirmais... |
Westy |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 232 Joined: 28-February 04 ![]() |
Mazliet apdomaajos un nonaacu pie secinaajuma ...
1. CloudX 2. Sigfa 3. Kikyou |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Es negribu ķēpāties ar gariem tekstiem, kas un kā, jo pēc mana murkšča visiem pietiks, tāpēc :
1)SheWr 2)Kikyou 3)Kikyou -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Apr 3 2005, 21:12) Tas no Naruto artbook. ![]() Ā un par visiem tiem "shut up". Ahh.... Tāpat to apzinos, ka šausmīgi daudz runāju. ![]() ![]() Man jau personīgi arī liekās, ka CloudX te ir ze altimēt vinner (<- o__O;). Bet FMA sigs, pēc manām domām, vissmukākais Sigfam tomēr. Btw... PFFT KAD ES ESMU TEIKUSI, KA NEESMU MEITENE? @_@ |
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Apr 3 2005, 22:12) Ok, es te pakomenteeshu no sava subjektiivaa viedoklja, visus triis raundus. 2. FMA: Pirmie divi (CloudX un Kikyou) tik gaishi tik gaishi, otrie, vairaak uzkjeerushi seriaala tumsho pusi arii taisa attieciigi. CloudX, kas ar tevi noticis? Sen neesi saldumus eedis? No taa reegojas laukaa maza beerna rocinjas, aptraipiitas ar pamatiigu daudzumu izkusushas marmelaades... Taa pukje labajaa pusee neiederas kompoziicijaa, galiigi. Rozaa kraasa tur neizskataas paarliecinoshi... par daudz blur? ![]() Man baigi patika bilde ![]() Shut up! - bet man patika vinjas texti ![]() -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Nu vispaar, arii CloudX, Kikyou un SheWr vaidzeetu nobalsot.
|
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Nu, ja Sigfa uzstaaj......
![]() 1) Kikyou... Nevareeju iisti izlemt... Gan Kikyou, gan CloudX, abiem lieliski sigi, tik kikyou sigaa man tas BG kautkaa labaaks likaas..... 2) Sigfam labs... nevaru iisti pateikt kapeec - vienkaarshi simpatizee...... 3) CloudX! ljoti shitais patiik. Manupraat - perfekts blendings, labs backgrounds un stocks. Nu vispaar kopaa - Ljoti labi! -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Oi, es atkal domāju, ka dalībnieki balsot nedrīkst... ^__^ A ja jau drīiiiikst..... ^^
1. CloudX 2. Sigfa 3. Sigfa |
Sigfa |
![]()
|
kikyou, kas taa par balsoshanu, izlem taksh.
CloudX, negribi uzveidot tutoriaali? Godiigi sakot, mani stipri interesee, kaa var dabuut dazhus no tiem efektiem kurus tu panaac. |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
1) CloudX
2) CloudX 3) Kikyou . |
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
![]() 1)Kikyou - man patiik sakura ![]() 2)Sigfa - oo baigi druuma noskanja pilniigi atbilst edam ![]() 3)Kikyou - neviens nepatika ,bet izveeleejos jo bija kawaiii stock ![]() -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 July 2025 - 15:34 |