![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
domaaju, riit vakaraa sleedzam balsoshanu. Vietas jau ir skaidras, es vnk gribu uztaisiit tabulu, lai ir paarskataami.
Shaadu pasaakumu vaidzees atkaartot ![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
noteikti vajadzees atkaartot! Tagad es mazliet vairaak pacentiishos uz sigiem un nepostoshu jau pirmajaa nedeeljaa.........
-------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Dari taa
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Sigfa, ja tu ar FMA vinnēsi, heh heh heh, es gribēšu vismaz 4daļu no slavas par to, ka biju provaideris...
![]() -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
aha, bet es nevinneeshu, ne tuvu
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Apr 4 2005, 22:23) tu pēdējā laikā pārāk bieži publiki man par kaut ko da jebko pateicies. ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
Neesu iipash sigu fans, bet taapat nobalsoshu
![]() 1:Kikyou 2:CloudX 3:CloudX -------------------- |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Nu driiz jau buus jaanobeidz balsoshana.
Varbuut nevilksim peec tam ilgi laiku un vareetu jau veelvienu konkursu uzraut? Ja kaads man te piekriit, tad vajag mums jau tagad izdomaat kaadas buus kaartas. Varbuut 3 kaartas un katra pilniigi peec izveeles? Protams balsoshanu veel turpinaam.... -------------------- ![]() |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
@SheWr Varētu, bet vienai būtu jābūt noteiktai, tā, lai būtu, ka vismaz 1 kārtā var salīdzināt attēlus.(Es arī piedalīšos, ja būs)
-------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Sigfa |
![]()
|
jaa, shodien beidzam balsoshanu. Es saskaitiishu, kautkad.
naakamo peec paaris nedeeljaam, savaadaak man jau tagad ko dariit ir paari kaklam. |
Sigfa |
![]()
|
Okay, Veeleeshanas beigushaas, par uzvareetaaju pasludinu CloudX
![]() ![]() CloudX, pasaki tiem tur narutomaniaa, kuri domaa ka mees esam no elles, ka balsoshana beigusies, varbuut ir veerts iepostot shiis tabulas arii tur, bet nez vai. Un pirms juus prasiet, kapeec bilde, es jums atbildeeshu jau tagad- jo vairaakas atstarpes par vienu shajaa forumaa nevar buut! jee! par to arii visi paceljam glaazes. |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Jauns mans
![]() -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
-kumori- |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 322 Joined: 5-February 05 From: 【 My Own Paranoia 】 ![]() |
AAAAAAAAAA cik miligi
![]() ![]() -------------------- |
SheWr |
![]()
|
Nu, nebija ko dariit, taapeec aatri shito uztaisiiju:
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 July 2025 - 15:53 |