![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
QUOTE(MIMI @ Apr 8 2005, 14:37) Man personīgi liekas, ka no chibi'iem var iztaisīt baigi labus sigus. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Shewr, tas jau ir cits, augstqaaks liimenis. Taa turpini
![]() . |
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
Es ar jaunu uztaisiiju,diezgan suudiigu ,nezkapeec fotoveikalaa izskatijaas labaak.
![]() w00psie aizmirsu pakomenteet Dmonstra patiik ![]() SheWra arii patiik ,neatkartoshu to ko teica sigfa ,ipashi labs bija backgrounds. -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
CloudXa sigs labs, tik tas backgrounds taads savaads.....
rekur veel kautkas jaunaaks: ![]() ![]() ![]() Edit: Luuk, riit no riita uztaisiiju ar Gaaru vienu sigu (shvaks meeginaajums iemaaciities blendoshanu...): ![]() -------------------- ![]() |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
Shie ir 2 pastaisiiti signi
![]() ![]() -------------------- |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Nebuutu jau labs laiks saakt otro sacensiibu? Manis peec saakam kaut vai tagad, bet es tik gribu uzzinaat ko paareejia domaa.
-------------------- ![]() |
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
QUOTE(SheWr @ Apr 10 2005, 20:01) Nebuutu jau labs laiks saakt otro sacensiibu? Manis peec saakam kaut vai tagad, bet es tik gribu uzzinaat ko paareejia domaa. Hasty arent you? ![]() Me piekriit, tagad tik jaagaida kas veel pieteiksies.C'mon ppl! -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Go go go, let's do this thang, es ar piedalīšos un gribu pierādīt, ka nevajag photshop7, lai savārītu signaturu(mmm... putra), bet tagad nopietni, vajadzētu uztaisīt sāk kļūt garlaicīgi^^.
-------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Heh, varbūt neaizmirsīsim vecās labās lietas un uztaisīt konkursu kurš uzstaisa labākus sigus iekš painta?
![]() -------------------- |
dmonster |
![]()
|
*This is a note for "Original Paint Product"* The name Paint makes me sometimes get all mad and furious(nah) Paint sanāk gļukaini parasti, dažkārt arī ne bet es dodu priekšrocību photoshop^^
-------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
paint ir noiets etaps, ar paint es mochiijos, kad man bija 10 gadu.
![]() nezinu, vai jau vajag, tagad saakas ZPD sezona, man visai daudz kaadi referaati jaasaraksta... labaak naakamnedeelj. |
Shogun |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 18 Joined: 27-December 04 ![]() |
QUOTE(SheWr @ Apr 10 2005, 20:01) Nebuutu jau labs laiks saakt otro sacensiibu? Manis peec saakam kaut vai tagad, bet es tik gribu uzzinaat ko paareejia domaa. Es piektriitu, ljoti gribu izmegjinaat. Godiigi tas bus mans pirmais BATTLES. -------------------- ![]() Death approaches, can you feel it? |
baseboalbatboy |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
Heh...
![]() Fuuuiii....(laikam) ![]() -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
Sigfa |
![]()
|
Ja fui tad neliec, nebojaa kopskatu.
. |
SheWr |
![]()
|
![]() Uztaisiiju kautko, kas man pasham uzlabo gariigo... ![]() EDIT: un kautkas vienkaarshi prieksh manis... ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 July 2025 - 08:23 |