![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
Hehe Kakashi ar Jirayas nekjiitro Noveli
![]() Ja kaads veel atceras Chrono Crusade: ![]() ![]() ![]() -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Tas chernobiljas banneris ir nelabs, taa teema prasa vairaak.
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Mha, ceturto reaktoru uz banera, un pēdējo divu ugunsdzēsēju, kas atradās reaktorā pirms otrā sprādziena sejas. Būtu ļoti iespaidīgi.
Bet vispār, tādas tēmas labāk neaizskart. Heh, jums laikam nebija tas kods būt sauktiem par Černobiļas bērniem. ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
naakamnedeelj... naakamnedeelj varam riikot konkursu... *besaas par referaatu daudzumu*
|
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
oki - gadiishu ar nepacietiibu... rekur ielikshu kautko ko nesen uztaisiiju:
![]() ![]() EDIT: nu, ja taisa, tad taisa vairaakus: ![]() ![]() -------------------- ![]() |
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
![]() -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Heh - redz ka var ar iztikt bez visiem lielajiem brushiem un blendingu:
![]() Nu, bet tas jau vairaak kaa kautkaads banneris ____________________________________________________ ![]() -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
tev taa peedeejaa nav sanaakusi. Galiigi peec siga neizskataas.
|
SheWr |
![]()
|
Kuru peedeejo tu domaa? ja to sharingan vs byakugan sigu, tad jau tas bija vairaak kaa banneris domaats...
____________________________________________________ ![]() -------------------- ![]() |
luster dragon |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 42 Joined: 20-January 05 From: liepaja ![]() |
kursh man var uztaisiit ja maaak riktiigi forshu avataru ar uzrakstu POHAS.PIEDODU PAR OFFTOPIC.vai sigu ar taaadu uzrakstu.POHAS
-------------------- I LIKE MU
|
SheWr |
![]()
|
nu, tagad gan jau buutu laiks taisiit otro ciinju!
man tagad laika diezgan - seezhu maajaas un slimoju, taapeec no manas puses viss kaartiibaa, bet paareejiem laikam jau baigi aiznjemtie grafiki tagad buus.... nu sakiet kaa ir __________________________ tad taisam to otro sigbattle? -------------------- ![]() |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Jautājums paliek, kurš uzdos?
-------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Kenshin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 5-November 04 From: beyond the stars ![]() |
Shewr-wisu cienju sharingan vs byakugan - vnk acis nevar atraut... man baigi tiik ^^
-------------------- ![]() |
CloudX |
![]()
|
tad taisam ka pagajushaa reizee 3 kaartas ?Ja, ja tad tee buus mani priekshlikumi
1)Naruto(kaa tad bez vinja) 2)DNAngel 3)Bleach vai freestyle -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
1)Ar mier
2)DNAngel vai Bleach varētu 3)Freestyle -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 July 2025 - 08:22 |