![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
itkaa man jau visi 3 ir gatavi, bet njemot pieredzi no iepriesheejaas reizes, labaak taisiishu veel un beigaas labaakos ielikshu, taatad - vislabaak beidzam naakamnedeelj
_____________________ aaaa! nolaadeeta tu Kikyou! iemineejies tu ar to vairaaku sigu taisiishanu, tagad es jau divus uztaisot nevaru izlemt kuru likt........ A man te taads luugums taapeec radaas, nevar taas kaartas shitaa uztaisiit: 1. tie pashi pokemoni 2. DNangel 3. Bleach 4. freestyle Tas buutu ljoti labi ja taa juus piekristu. un veel viens jautaajums - vai briivajaa stilaa var taisiit sigu par kaadu animi, par kuru jau ir cits sigs shajaa reizee taisiits. -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Freestyle ir freestyle, tobish, taisi ko gribi. Man personiigi 4 kaartas nepatiik, man jau taa knapi laika pietiks 3 uztaisiit, ar 4 vispaar buus besis. 4 kaartas var likt dueljos bet nejau shitaadaas masveida kaujaas. Besides, mees jau zinaam kas uzvarees
![]() |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
![]() -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Sorry 4 double post, but kur var uploadot psd filus, jo caurejot paint tie sačakarējas?
-------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
![]() -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
dmonster |
![]()
|
Photo 5.5 not able to do that, sh..
-------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
ja tu ar to domaaji piekto photoshopu, tad vareeja gan kaa jpg, ja nelados photoshopaa jau no pashas pirmaas versijas vareeja saglabaat kaa jpg.
|
Deadly Frozen |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 68 Joined: 28-September 04 From: Svešā ādā. ![]() |
Mazs jautājums - atļauts piedalīties tikai populāriem otaku?
![]() ![]() -------------------- ![]() |
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
Open battle t.i visi kuri veelas driikst piedaliities
Ummm nu signaturees jaabuut obligaadi pa teemu ar otaam vai kaa savaadaak taa jau maakslinieka dariiishana ![]() -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Jap, noteikumi nav, izņemot, ka jātaisa pa tēmu. :3
Un ko tieši tu domāji ar "populāriem otaku"? o_O Edit: -.- Cloudx jau pirms manis iepostoja. Damn! |
CloudX |
![]()
|
![]() -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
Deadly Frozen |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 68 Joined: 28-September 04 From: Svešā ādā. ![]() |
muah, tas bija par tēmu "tu esi jauniņais, mēs tevi netaisamies pieņemt, nemaz neliec te savus neizdevušos atgremojumus"
un būtībā ja ir par tēmu, var arī nebūt tik.. mhmh... vienveidīgi kā pārējie ko es šajā topicā iepriekš esmu redzējusi ![]() -------------------- ![]() |
CloudX |
![]()
|
yup war arii nebuut tik vienveidiigi.
Un taa es atgaadinaashu ka sigiem jaabuut obligaati par shiim teemaam : 1)POkemon 2)DNAngel 3)freestyle Un nekaada Bleach *skataas uz sheWr pusi* to var likt freestailaa. -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
Sigfa |
![]()
|
Hmm, izskataas, ka shoreiz mums buus kaadi 7 daliibnieki. Punktu skaitiishana buus... chakariiga.
Par vienveidiigiem sigiem, es gribu redzeet kaadu preikshnesumu sariikos Deadly Frozen, vai atkal viss buus tikap vienveidiigs kaa vinjas ieprieksheejie sigi? tobish koncepcija- melns, asisnis, shizofreeniska bildiite. |
Deadly Frozen |
![]()
|
Theh, sigfa, zinu ka es tev nepatīku kā cilvēks, bet tāpēc nevajag aizvainot manu radošo garu
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 July 2025 - 03:25 |