![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Mieru. :3
Nav ko braukt virsū par citu cilvēku stiliem (vienveidību, vai vienalga tur ko) - tie ir tādi, kādi ir. Runāt tikai pēctam, kad viss ir pabeigts - tad jau arī redzēsim, cik vienveidīgi vai asiņaini darbi būs. |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
nu juus gan esat bsigi... nevar pat bleach ielikt - es jau bleacham vairaak nekaa 6 sigus uztaisiiju... tagad buus jaaizveelas tik viens...
![]() -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
haha, naivais, es tikko tikai konceptu vienam izdomaaju.
|
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
nu jaa... manpuraat tomeer labaak ir katru dienu pa kaadiem 3-5 sigiem uztaisiit un tad beigaas paliks labaakais, nekaa ilgi apdomaat vienu... bet nu tas jau nav manaa zinjaa
![]() Man jau tie Bleach sigi tik daudz ka vairs izveeleeties nespeeshu... -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Ja man buutu daudz laika es taa arii dariitu
![]() |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Yai corel photo house take psd make jpg, bet tagad, kad 3 kārtas vienkāršāk ir pa vienu sigu.
-------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Es vispār neesmu sākusi. XD
Nežēlīgs slinkums. -___-... Nu nekas... gan jau kautkā... |
SheWr |
![]()
|
nu, un kaa tagad? vismaz piektdien vareetu beigt?
__________________________ ne veelaak par sestdienu!! -------------------- ![]() |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Labāk, lai paliek sestdiena vai svētdiena kā oriģināli bija domāts
![]() -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Kikyou |
![]()
|
Es esmu par svētdienu. -__-
Es pat īsti neesmu sākusi, nekas labs neizdodas. =/ |
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
Prieksh bleach kaartas ,kuras nav XD
![]() -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
SheWr |
![]()
|
Man jau treshajai kaartai ir sataisiiti 8 sigi, bet tos visus nesteidzoties uztaisiiju jau pirms kaadaam 4 dienaam...
Labaak tad tagad jau ziimeejiet, jo ja shaadaa garaa vilksaties tad shaa vai taa pashaas beigaas tik to sigu uztaisiisiet. -------------------- ![]() |
Shogun |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 18 Joined: 27-December 04 ![]() |
Re kur mani triis sigi
Pokemon ![]() DNangel ![]() Freestyle ![]() -------------------- ![]() Death approaches, can you feel it? |
dmonster |
![]()
|
1)D.N.Angel
2)Pokemon 3)frestyle (Naruto, bet oriģināli gribēju One Piece) -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
SheWr |
![]()
|
aaa, ja kas, tad es likshu arii sestdien. taa vienkaarshi sagadiijaas ka piektdien nebuushu pieejams.... taa kaa - luudzu nesaaciet jau piektdien
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 22:59 |