![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Eh. Liekās, ka man uz šito kārtu būs jāstāv malā un jāskatās.
Vakar jau mēģināju šo to uztaisīt. Nekas labs neiznāca. =/ Es, protams, mēģināšu vēl kautko uztaisīt, bet, ja nesanāks, tad nesanāks. |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Ok, man galiigi nav laika, nezinu vai uztaisiishu, bet ja radiisies laiks, tad ganjau.
|
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
ai, nu labi... gribeeju ielikt viens no peedeejiem, bet nevaru nociesties:
1) pokemon ![]() taisiiju shaadu jo agraak speeleeju pokemonu speeli uz GBA.... 2) DNangel ![]() iisti nezinu kaapeec shitaads tonis - vienkaarshi gribeejaas kautko tumshu 3) Freestyle (Bleach) ![]() taa kaa Ichimaru no bleach man visvairaak patiik, taa ar uztaisiiju sigu ar vinju -------------------- ![]() |
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
teikshu kaa ir - CloudX.... no tevis biju gaidiijis kautko daudz labaaku, kaut shitiem ar nav ne vainas....
______________________________ Rekur dazhi sigi, kurus ar taisiiju prieksh shii konkursa... ![]() ![]() ![]() ![]() _____________ Sigfa, paldies. Es to sigu itkaa ar taisiiju prieksh shii konkursha... -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Shewr ir baigi uzlabojis prasmi... leeciens
![]() CloudX pokemons s.u.x, paareejie divi baigi labi. Shewr, man ljoti patiik tavs pashreizeejais sigs, manupraat ljoti superiigs. Tehnika primitiiva, bet iznaakums lielisks. Kaa saka, viss gjeniaalais ir vienkaarsh ![]() |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
ei SheWr vai vari ari priekš manis vienu sigu uztaisīt? protams ja piedāvajums vel ir spēka.
javari uztaisi tadu tumši žalu ar kadu no bleach personāziem. ja var tad. vai nu Kurosaki Ichigo ![]() vai Urahara Kisuke ![]() vai Kon ![]() ja taisi ar to kon taj ja var no pirmas dalas op tur kur sponsorus rada taja vieta man tas kon patik vis labak nu vai nav apburoša personiba... un starpcitu tev ir liels talants pilnveido to. man pret tevi ka mākslinieku liela cieņa ![]() |
swordsman |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 160 Joined: 10-February 05 From: Latvia ![]() |
vai kaads man nevareetu uztaisiit sigu ar kenshinu un backgrounds vareetu buut melns ar oranzu bet uzraksts "Kenshin is the best"
-------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Shogun @ May 5 2005, 18:03) mans malējais novērojums: Sigs ir lļoti labs, tikai burtu krāsa tur galīgi neiederas, tāda sajūt ka tu gribi tur izcelt tieši uzrakstu nevis pašu sigu.... QUOTE(CloudX @ May 7 2005, 14:04) Paskaidro man nezinošam - kapēc tur ir rakstīts engel nevis angel? -------------------- |
SheWr |
![]()
|
taa kaa tas ir ar Bleach, tad noteikti uzmeistaroshu.
Vari man bildes, neraadiit, es laikam zinaatu kaa kursh Bleach characters izskataas.... (shaa vai taa taas bildes neiet). Kad buus gatavs, tad te iepostoshu _________________ uztaisiiju sigu prieksh Eliminatora ![]() -------------------- ![]() |
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ May 7 2005, 17:00) Das is in deuch ![]() -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
velreiz pateicos par jauko sigu
![]() |
Shogun |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 18 Joined: 27-December 04 ![]() |
QUOTE mans malējais novērojums: Sigs ir lļoti labs, tikai burtu krāsa tur galīgi neiederas, tāda sajūt ka tu gribi tur izcelt tieši uzrakstu nevis pašu sigu.... taa sanaaca, pats nezinu kaapeec -------------------- ![]() Death approaches, can you feel it? |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Pokemon ->
![]() DNAngel -> ![]() Freestyle -> ![]() ![]() Nava gan tie labākie. u.u |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 20:16 |