![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Kinori |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 16 Joined: 7-May 05 ![]() |
Wow, those signatures are cool. ^ ^
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mahoro from Mahoromatic. ^ ^ ![]() FF7 Advent Children, Sephiroth. ![]() Soujiro Seta from Rurouni Kenshin and Takuto Kira from Full Moon wo Sagashite. ![]() DNAngel. ![]() ![]() Fullmetal Panic. I'll post more later. ^ ^ -------------------- ![]() Kinori: There's always gonna be that one person, that no matter what they do or what they say or how many times they may hurt you, you just can't let them go because they just mean so much to you! |
sandzi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 355 Joined: 27-January 05 From: purv4iks ![]() |
mmmmmmmmm daaaaaaaaaaa nav nemaz slikti
eng thous ar good signaturs Kinori |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
OK! Svētdiena ir klāt sākam balsošanu!!!
-------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Pagaidam līdz vakaram, okei?
![]() Kur jums visiem jāsteidzās, mou... -___- |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Ātrāk sāksim ātrāk beigsim nan nav nekas pretīm pagaidīt (
![]() Mans jaunais sigs - One Piece ![]() -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Var tach pagaidiit, varbuut veel kaads iedomaajas uztaisiit...
________________________________ Sataisiiju te dazhus avatarus: 1) ![]() 2) ![]() 3) ![]() -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Klausies SheWr, es jau uz tevi saaku skatiities kaa uz realitaates shovu Fabrika
![]() Un shiisdienas uzdevums SheWr- davai, uztaisi vienu stockless bildi. |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Nu labi - dariisho ko vareeshu, tik tas pa to fabriku laikam jau nebija labaa noziimee domaats...?
________________________ gatavs - ![]() vienkaarsh, bet man pasham patiik... -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Veciit, tev veidojas garshiiga stila izjuuta
![]() Par fabriku, tas bija domaats taa, ka interesanti skatiities cik daudz tu esi evolucioneejis kopsh ieprieksheejaas reizes. |
FaNtA |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 190 Joined: 2-March 05 From: uz pasūtijuma ^_^ ![]() |
man pirmais sigs
![]() ![]() -------------------- /moo
i has a signuchar and i did it for the lulz. |
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
maybe Sigfa kautko labu uztaisīs....
pagaidām 1)shogun 2)kikyo 3)shewr protams ja par sevi balsot nevar ![]() -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
SheWr |
![]()
|
nu tad luuk ar mans balsojums:
1) Kikyou 2) CloudX 3) Shogun -------------------- ![]() |
Shogun |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 18 Joined: 27-December 04 ![]() |
gruuti bija izveeleeties, bet:
1) Kikyou 2) SheWr 3) CloudX -------------------- ![]() Death approaches, can you feel it? |
Sigfa |
![]()
|
hmm...
1) Kikyou 2) SheWr 3) CloudX slinkums rakstiit ko vairaak. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 20:16 |