![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
![]() ![]() -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Kakashi-sensei! (tikai ar manu vaardu...)
![]() -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Hehe, nu tev aparkstā tagad stāv Gaara... arī ar tavu vārdu.
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Kakashi man ir citaa forumaa kaa sigs, bet te ir Gaara. A kursh sigs tev labaak patiik - kakashi vai gaara?
Yume, tev sigu nevaig? Tev tas nav jaaizmanto, vienkaarshi smukumam. -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
|
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Ēeee es te arī nedaudz kaut ko uzmeistaroju... Mani pirmie sigi!
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Go and die, please.
|
SheWr |
![]()
|
aaaa! visi taisa labaakus sigus nekaa es... Kaapeec taadas lietas ar mani notiek?!?*ielienu kaktaa, aptveru celjus un tur demoralizeets shuupojos...*
beigshu chiiksteet un labaak uztaisiishu mazu sigu... luuk! mans jaunaakais darbs - ![]() -------------------- ![]() |
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
![]() ![]() -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
SheWr |
![]()
|
Mans darbs par godu 121 seerijai:
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
Nu ja vareetu uztaisiit kaut ko kas pieskan pie mana avatara [varu piedaavaad lielaaku avatara bildi] un/vai kaut ko ar NERV logo nebuutu slikti
![]() -------------------- |
SheWr |
![]()
|
kaads ir NERV logo...? Googlaa ierakstot paraadiijaas kautkaadas lapas...
-------------------- ![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Varbūt...
![]() -------------------- |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
QUOTE(SheWr @ Feb 11 2005, 21:05) NERV logo: ![]() plus te ir links uz vektor grafiku ar logo NERV Logo: Adobe Illustrator Vector Graphic -------------------- |
Westy |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 232 Joined: 28-February 04 ![]() |
Es ari uzdriiksteejos pameistarot
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
^__^ Nu jau toč' sāk atgādināt vecos labos ārzemju forumus...
![]() Mja... es gan pārāk netaisos šite zīmēties... *baksta ar pirkstu uz savu signature* Man ļoti patīk visus šitos štruntus taisīt, ja ir noskaņojums... Jūs visi te Adobe Photoshop izmantojat? |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 21:02 |