![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Tas protams ir tavs subjektiivais viedoklis. Man zheel, ka neredzi to, ka cilveeki shaadi izpauzhas. Ja Tu, piemeeram, izpaudies uzdodot banaalus jautaajumus kurus jau cilveeki lasiijushi katraa forumaa, tad shie cilveeki var uzspiest sev ziimogu nevis ar stulbiem tekstiem, bet grandiozaam bildeem. Tie kas kautko jeedz no CG sapratiis, ka lai uztaisiitu signatuuri ir jaabuut maakai.
Protams, ir maaka maaceet uzdot debiilus jautaajumus, bet tas jau ir cits staasts. Atbildeeju uz taivu jautaajumu? |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
heh lai cik ari sūdīgi man tie sigi nesanāktu es tos megināju taisīt uz photoshop man vienkārši nav tās mākslinieciskā talanta
![]() |
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
QUOTE(EliminatoR @ May 16 2005, 21:36) heh lai cik ari sūdīgi man tie sigi nesanāktu es tos megināju taisīt uz photoshop man vienkārši nav tās mākslinieciskā talanta ![]() talants atklaajas ar pieredzi ,pieredze nāk ar laiku ,ja gribi taisīt kautko skaistāku nekā pašreiz taisi tad trenējies trenējies un trenējies Good Tutorials Labs links pilns ar visaadiem tutoriaaaliem ,iesaku! -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
būs jaievērte bet smagi man jāstrada pie treniņa jo uz zīmēšanas lietām man smag iet
![]() |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
-------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(anti @ May 16 2005, 19:49) droši vien jautājums nevietā un tādā garā - bet kāda no tām signaturēm jēga? vai tad ar bildīti avatarā jau nepietiek? jo nu, lielākā daļa no šeit redzētajiem sigiem tik tiešām ir vnk papildus bildīte ar parakstu un īpašu domu nepauž. atvainojos, ja kādu aizvainoju. Jēga jau varbūt arī nav. Bet man vienkārši laiku pa laikam sagribās kautko uztaisīt. Iespējams, bezjēdzīga brīvā laika izniekošana, bet tas ir mans brīvais laiks - daru ko gribu. |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Ma new sig.
![]() -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
mm..Tu nokraasojies,kad tiec ajzmirsc?
![]() jaux signature,bet pie anglju walodas gan jaapiestraadaa,ja es parejzi saprotu,kas tur patiesiibaa domaac,tad winjaaa ir 3 kljuudas... tik neuztwer personiski,wnk domaaju,ka warbuut gribeesi zinaat un maybe izlabot -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
QUOTE(rebel @ May 18 2005, 15:18) mm..Tu nokraasojies,kad tiec ajzmirsc? ![]() jaux signature,bet pie anglju walodas gan jaapiestraadaa,ja es parejzi saprotu,kas tur patiesiibaa domaac,tad winjaaa ir 3 kljuudas... tik neuztwer personiski,wnk domaaju,ka warbuut gribeesi zinaat un maybe izlabot ljoti atvainojos par offtopic, bet pasaki kur tur ir 3 kljuudas? es tik redzu ka ir uzrakstiits dye, nevis die (kaut mees neko nezinaam, varbuut taa ar domaats ![]() -------------------- ![]() |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
Es jaw tejcu,ja es parejzi sapratu. pienjemu,ka domaac ir - Tu mirsti,kad tiec ajzmirsc (waj arii,kad Tewi ajzmirst.kaa nu kuram labpatiik teikt/tulkot)
1. - dye noziimee nokraaasoties/kraaswiela,newis mirt 2. your ir piederiibas wietniekwaarc, jaaraxta you are waj you're 3. forgotten raxtaas ar 2 t!! ![]() taa luuk! sorry par offtopicu.. P.S. waj,tagad tik ajzdomaajos,ka iespeejams,Tu noraadiiji,ka taa ir kljuuda,ka forgotten nau ar 2 t,newis apstriideeji shaadu raxtiishanu..hehe,laj waj kaa, augstaak wisas 3 kljuudas mineetas. protams,ja ir ko iebilst un es kko esmu nepareizi sapratusi waj kaa,plz informeejiet mani! ![]() -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
GunMetaL |
![]()
|
nežēlīgi
![]() |
rebel |
![]()
|
jaajaajaa..un Tawa angljuwaloda,EliminatoR arii nau iipashi lieliska.sorrz,labi,wismaz,ka izdzeesi taas kljuudas signatureee..
waj,waj,shodien man lajkam baaaigi kritisx gariigais..nju,piedodiet,atwajnojiet mani par sho briesmiigo apdir****o offtopicu.. ![]() -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
![]() -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
GunMetaL |
![]()
|
tātik turpini rebel
![]() |
rebel |
![]()
|
*yeeeey,es neemu evil,evil nekrietnele!* bet tas dmonster a signature - ljoti smukinsh..pashai rodas weelme tajsiit kko tamliidziigu *hehe..peec paaris gadiem warbut wareeshu ne tikaj noraadiit uz kljuudaam citu signaturees,bet arii uzklawsiit citu spriedumus par manaam kljuudinjaam..*
-------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 20:16 |