![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Ahh, who cares?
![]() Ak dies, Ak dies, kā man varēja gadīties tāda kļūda? ![]() -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
woooo-hoo! yeeeeeey! pozitiiws rezultaac! ahhh,nju,tas mani ljooooti priecee, tagad shis signature rullz 4ewaa!
![]() ![]() -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
QUOTE(rebel @ May 18 2005, 18:29) woooo-hoo! yeeeeeey! pozitiiws rezultaac! ahhh,nju,tas mani ljooooti priecee, tagad shis signature rullz 4ewaa! ![]() ![]() Tu runaa par anglju valodas pareizrakstiibu, bet pati pat pareizi latviski neraksti... SheWr, uztaisi sigu ar alus pudeli ![]() ![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Alus man peec garshas negarsho, taapeec uztaisiiju ar kautko mazliet savaadaaku:
![]() Un par godu tam visi iedzeram glaazi piena ![]() -------------------- ![]() |
Deadly Frozen |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 68 Joined: 28-September 04 From: Svešā ādā. ![]() |
muah, šitas joks man patīk, ņemot vērā, ka pati apspēlēju to reklāmu nedaudz savādāk (ļauni ņirgājoties par stereotipe-gothiem prasot "goth milk?" ) ^.____^ muah
-------------------- ![]() |
Shogun |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 18 Joined: 27-December 04 ![]() |
Shis nav nekaads signatures, bet es t uztaisiiju daugam
![]() -------------------- ![]() Death approaches, can you feel it? |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
ko lai saka smuki
![]() |
Shogun |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 18 Joined: 27-December 04 ![]() |
Man ir veelviens
![]() -------------------- ![]() Death approaches, can you feel it? |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
ari nav slikts
![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
uu...es jau par sigiem biju galiigi aizmirsis...
![]() ![]() -------------------- ![]() |
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
![]() ![]() -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
SheWr aizraujas ar fraktaaljiem?
neslikts dizains CloudX. Es veeljoprojaam nevaru piespiesties kautko uzvidot... |
SheWr |
![]()
|
taa kaa man patiik Bleachaa visi kapteinji un leutnanti, tad tagad taisu visiem pa sigam...
(ja kaads nezin, tad augsheejais vecis ar blondajiem matiem ir Kira Itzuru, 3. diviizijas leutnants - kapteinins Ichimaru Gin... un taa vecene - Matsumoto Rangiku - 10. diviizija - kapteinis - Hitsugaya Toshiro)... Un tagad: Hisagi Shuuhei - 9. diviizija - kapteinis: Tousen Kaname ![]() velns paraavis... man vajadzeetu mazaak bleach skatiities... es jau visiem leitantiem un kapteinjiem vaardus zinu no galvas.... ![]() -------------------- ![]() |
GunMetaL |
![]()
|
Bleach atkarīgums - 9,9 bales. subjekts SheWr
![]() |
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
QUOTE(EliminatoR @ May 24 2005, 16:12) 99% piekriitu ![]() Bwtf jauaakais sigs labaakais no visiem taveejiem -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 20:16 |