![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
baseboalbatboy |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
Ehh nomai nīju noputējušo Sigu
![]() ![]() -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
not bad
-------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Man jauns un neliekas no sliktajiem.
![]() ![]() -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Izskataas ljoti primitiivs. Man gan gruuti teikt kapeec, laikam jau deelj kraasu vienveidiibas, spektrs gandriiz nav izmantots.
|
dmonster |
![]()
|
Guess yes, bet manam photoshop cs9 pārāk daudz brušus nevaru atrast.
|
Forgotten*Memory |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 17-September 04 ![]() |
QUOTE(dmonster @ Jun 22 2005, 15:49) Atvainojos, ka ielaužos sarunā, bet, ja šeit [pasvītrotais vārds] bija domāts Photoshop CS vai arī CS2 (Jo tādu - Photoshop CS9 - nezinu), tad tiem var izmantot arī citu Photoshop versiju brush'us (Kaut vai tai pašai 0.7 versijai ir ļoti daudz brush'u). Vismaz problēmām nekādām rasties nevajadzētu... -------------------- ![]() "..." |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
brush ir brush, versijas tur neko daudz nemaina.
|
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Rekur maza kolekcija ar manis sataisiitajiem avatariem:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
dmonster |
![]()
|
Kļudijos rakstot photoshop cs2
|
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
uuuh...es diezgan ilgi neesmu keeries pie photoshopa... nu rekur kautkas jauns:
![]() Aaa, un varbuut ja kaadam bebopa fanam savaigas avataru, tad luuk es pagatavoju: ![]() -------------------- ![]() |
Lirels |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 2 Joined: 29-June 05 ![]() |
Es te vakar mazliet gar photoshopu pagramstiijos un uztaisiiju Alucarda signature. Nav jau nekas dizhs, bet nu mans pirmais signaturs, ko vispaar taisu.
![]() Hmm bet tikai es nezinu, kaa lai iisti raxta vinja vaardu: Alucard vai Arucard, jo multenee abus variantus it kaa piedaavaaja. ![]() -------------------- ![]() |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
hehee, lireli
![]() |
Tsukino |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
Wiii, tieshaam labs!
Es parasti sigu sev velku no interneta, jo taadus taisiit nemaaku! Tev gan labi sanaak! ![]() -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
Tsukino |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
Es vinjus netaisu- es vinjus novelku!!!
![]() Iemaaciities jau gribeetu, bet man nava ne mazaakaas nojautas kaa. Un tikai latvieshu internets!!! Un programa arii ir buutu probleema. ![]() -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
SheWr |
![]()
|
nu es ar pa laikam veel kautko uztaisu...
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 23:31 |