![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
klausies shewr, tu tos fraktaalju backgroundus pats taisi?
|
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
nop. Man ir baigaa kaudze ar dazhaadaakajiem brushiem un es tik vinjus visaadi jaucu...
-------------------- ![]() |
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
QUOTE(SheWr @ Jul 5 2005, 19:41) A tu to Spike sigu ar uztaisīji? -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
QUOTE(CloudX @ Jul 5 2005, 21:22) QUOTE(SheWr @ Jul 5 2005, 19:41) A tu to Spike sigu ar uztaisīji? yep. man atkal uznaaca liela patika pret cowboy bebop, taapeec gribeejaas sigu ar spike ^.^ -------------------- ![]() |
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
![]() -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
baseboalbatboy |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
Kā patīk pašreizējais sigs!
![]() -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(SheWr @ Jul 5 2005, 21:39) QUOTE(CloudX @ Jul 5 2005, 21:22) QUOTE(SheWr @ Jul 5 2005, 19:41) A tu to Spike sigu ar uztaisīji? yep. man atkal uznaaca liela patika pret cowboy bebop, taapeec gribeejaas sigu ar spike ^.^ Wow, šitais toč smuks CB sigs. XD Tad, kad ieraudzīju, uzreiz atgādināja nedaudz vienu vecu sigu ko es uztaisīju -> ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
jaa, tam cowboy bebop sigam ir baigi forshais fiilings... ljoti labs grundzhisms
![]() ![]() |
SheWr |
![]()
|
QUOTE(Sigfa @ Jul 6 2005, 11:09) jaa, tam cowboy bebop sigam ir baigi forshais fiilings... ljoti labs grundzhisms ![]() ![]() nu protams ka ir grundzhisms! miilu nirvanu! Eu Kikyou, es nevareeju nociesties - man vajag dabuut tavus fontus!! kur tu taadus izraki? -------------------- ![]() |
luster dragon |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 42 Joined: 20-January 05 From: liepaja ![]() |
vareetu luudzu kaads uztaisiit man sigu ar DarkWizard ja esat speeleejushi Mu tad zinat kaa vinsh izskataas backgroundu peec juusu domaaam un uzrakstu POHAS okzzz.
-------------------- I LIKE MU
|
Sigfa |
![]()
|
hmm, kapeec tik primitiivi?
|
CirvjaKaac |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 13-January 05 From: Kačoku zāle ![]() |
Kuraa vietaa juus uzturat savus sigus??? Man no sharepic.info galiigi negrib njemt pretii un raada tik sarkanu krustinju
![]() -------------------- Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
|
baseboalbatboy |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
![]() vai ![]() ...primitiivi...! -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
CirvjaKaac |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 13-January 05 From: Kačoku zāle ![]() |
Nu nevaru nomierinaaties... baseboalbatboy.. Ko noziimee taa boal dalja???
![]() -------------------- Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
|
iris |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 9 Joined: 7-July 05 From: Jelgava ![]() |
Ha,esmu vērojis,kā SheWr rīkojas ar Pshop,arī šis sign ir viņa taisīts !
Tu vispār varētu man atsūtīt uz draugiem.lv vai kur citur brushu adresi ! -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 23:45 |