![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
es te taa palieliishos un ielikshu 2 manis taisiitus pasuutiijuma sigus...
![]() ![]() -------------------- ![]() |
baseboalbatboy |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
QUOTE(CirvjaKaac @ Jul 7 2005, 08:42) ![]() ![]() ![]() -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
CirvjaKaac |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 13-January 05 From: Kačoku zāle ![]() |
Aaaa! Kā gan es varēju nesaprast - Ja spēli sauc baseball, tad Tev niks ir baseboalbatboy... loģika
-------------------- Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
![]() ![]() ^speeleejos ar brushiem un kompoziicijas elementiem ![]() ^veltiijums grundzhiigajam SheWr saldajos 16. ![]() ^gah, naaviigas emociju uzpluudas, man to vajadzeeja uztaisiit un paraadiit. atvainojiet par anime iztruukumu ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(SheWr @ Jul 6 2005, 14:13) QUOTE(Sigfa @ Jul 6 2005, 11:09) jaa, tam cowboy bebop sigam ir baigi forshais fiilings... ljoti labs grundzhisms ![]() ![]() nu protams ka ir grundzhisms! miilu nirvanu! Eu Kikyou, es nevareeju nociesties - man vajag dabuut tavus fontus!! kur tu taadus izraki? Vaaaaai šitie fonti man jau ļoooooti sen ir. x_x Nevaru atcerēties kad/kur viņus dabūju. Labākajā gadījumā varu sazipot un aizsūtīt. |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
nu, esmu labaas domaas par savu jaunaako publicitaati un domaaju, ka ir pienaacis laiks jaunaam sacensiibaam. Jaunaam sacensiibaam jaunaa liimenii. Jautaajums faktiski ir taads- vai CloudX ir galiigi izchabeejis no shii foruma?
tagad atskatoties uz to ko iesniedzu pagaajushaas sacensiibaas smiekli naak. Juutos, ka varu sacensties. |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Arigato Sigfa. Varēšu izmēģinat savus jaunos skillus.
-------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Sigfa |
![]()
|
nu, izskataas, ka visiem veelme ir izsiikusi... es laikam sacentiishos pats ar sevi :S
|
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
![]() -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
braalis uztaisiija man jaunu sigu, man jau loti patiik !
![]() |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
QUOTE(Pinky @ Aug 4 2005, 19:42) ja pinky sigs ir tiesham smuks... un tev piestav... ^__^ -------------------- |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
da SheWr is back! un es labraat sariikot kaadu konkursu! (tik man tagad nav photoshops jo mana datora dalja ir....beigta! taadeelj es seezhu teva darba daljaa kur no photoshop nav ne minjas...tamdeelj buus mazliet jaapagaida...)
-------------------- ![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Shewr... tu vari uztaisiit man signature? No photoshopa neko nesaprotu, bet gribeetu sigu no shiis bildiites.... (protams chibi chobitu
![]() ![]() ![]() ![]() P.S. ceru, ka piedaavaajums veel speekaa.... ![]() ![]() ![]() |
SheWr |
![]()
|
oke, kad tikshu pie photoshopa tad kautko pagatavoshu ^.^ tik liidz tam cerams ka neviens cits nebuus padariijis darbu.... (pashlaik jau laadeejas...)
-------------------- ![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Ei, tu nost!!! Tas signature ir .... vienk lielisks!!!!!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 21:02 |