![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(bypass @ Aug 13 2005, 20:13) Pinky, no pashreizeejaa siga tieshaam acis saap. luudzu nomaini kraasu uz kaut kaadu tumshaaku. -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
varēji jau prosto nemainīt toni uz tumšāku man prāt neizskatītos arī tik slikti. :]
|
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
uztaisiiju to, kas man tagad + veel vienu...
![]() |
slay3r |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 171 Joined: 20-April 04 ![]() |
Ok, uzveidoju sev arī Signature. ( Or what3ever u may call it )
![]() ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
QUOTE(anti @ Aug 8 2005, 08:10) QUOTE(Sigfa @ Aug 8 2005, 07:15) nu, tas ko anti pateica ir jau vinjam teikts ieprieksh no manas puses. Vispaar, ieksh CG katrs elements var tikt kastomaizeets. Uzspljaujam standartiem. Es jau sen gribu dabuut tabletu, lai var sho to sakariigaaku uztaisiit. "viņam"? neatceros, ka es būtu mainījusi dzimumu. redzi meiteni manā avatarā? tā esmu es. lai nu kā - neatceros, ka tu man to būtu teicis. tik sabrauci augumā, ka ko es te lienu, ja neko nejēdzu no jūsu CG ūberārta ;] tb: QUOTE(Sigfa @ May 16 2005, 21:11) Tas protams ir tavs subjektiivais viedoklis. Man zheel, ka neredzi to, ka cilveeki shaadi izpauzhas. Ja Tu, piemeeram, izpaudies uzdodot banaalus jautaajumus kurus jau cilveeki lasiijushi katraa forumaa, tad shie cilveeki var uzspiest sev ziimogu nevis ar stulbiem tekstiem, bet grandiozaam bildeem. Tie kas kautko jeedz no CG sapratiis, ka lai uztaisiitu signatuuri ir jaabuut maakai. Protams, ir maaka maaceet uzdot debiilus jautaajumus, bet tas jau ir cits staasts. Atbildeeju uz taivu jautaajumu? heh, un mani jau sajūsmina visi tie cilvēki, kas domā, ka, tiklīdz kā dabūs tabletu, tā taisīs zilus brīnumus. varētu domāt, ka tas tablets viņu vietā strādās. puikiņ, iemācies ar peli zīmēt, un tad ņerksti par tabletiem. QUOTE(CloudX @ Aug 7 2005, 23:26) ![]() Teksts=teksts sigs=sigs Sigs+Teksts=wtf? 8GFX - digitaly ade art ![]() tas sigs tika ielikts piemēra pēc, neba es tur centos kādu baigo gudrību ieguldīt tai tekstā. kā jau teicu agrāk - man sigi vispār šķiet pilnīgi lieki. un sigam jau pēc idejas būtu jāatklāj kaut kas vairāk par tevi, taviem uzskatiem, nevis tavas photoshopa prasmes. un runa taču nebija par to, ka, lūk, lai SheWr tagad visās savās signaturēs liek daudz teksta iekšā. vienkārši lai pamaina kaut ko, jo no šādas mīņāšanās uz vietas nudien nav daudz jēgas. kas attiecās uz CG/GFX - kādēļ jūs tikai ar tām signaturēm niekojaties? galu galā, ja runājam par māksliniecisko izpaušanos, etc, tad latviešiem priekš tā ir forums - http://cg.image.lv. man domāt, tā ir piemērotāka vieta GFX prasmju izrādīšanai, nekā anime forums. tur jūs arī labāku kritiku/norādījumus varētu saņemt, nekā šeit. anyway. laikam man labāk nejaukties jūsu mazajā signatūru taisīšanas paradīzē, savādāk daži no jums kaut kā pārāk nervozi kļūst :] P.S. SheWr, jauks wallpeiperis! varbūt krāsas nedaudz par spilgtu tam, kas tur ir attēlots, bet visādi citādi - noskaņa ir ![]() Fascineejoshi, ka tu tomeer neiebrauci tajaa ko teicu. Vinjsh - SheWr. Izlasi teikumu veelreiz un padomaa. QUOTE nu, tas ko anti pateica ir jau vinjam teikts ieprieksh no manas puses. Par tabletu runaajot, jaa protams, kaa jau visiem, kas grib izlikties kruti un pamaaciit citus vinji protams teiks, ka ar tabletu vien jau ziimeet nesaaksi. Es tevi paluugtu mani nesaukt par puikinju, vismaz shajaa jomaa ne. Es jau visai ilgi nodarbojos ar ziimeeshanu, peedeejos 5 gadus nodarbojos ar visu veidu CG un programmeeshanu, ieksh cg.image.lv esmu jau, shkjiet, tresho gadu. Ieksh turienes ir cilveeki, kuri ir gana apnjeemiigi, lai izbiidiitu kaadu nopietnaaku projektu. Peedeejaa laikaa es tur ieeju vienkaarshi baudiit maakslu un varbuut pa kaadam komentaaram. Man vienkaarshi apnjeemiiba nedavelk liidz taadam liimenim. Turpinot teemu par tabletu un nemaaceeshanu ziimeet, man paziistamam maaksliniekam darbaa ir tablets un man bija taa fantastiskaa iespeeja iemeegjinaat roku, un man jaasaka, ka tas darbu padara par 3x baudaamaaku un tikpat reizes vieglaaku. Protams, tu veeljoprojaam uzstaasi uz sava, tapeec vienkaarshi pateikshu, ka esmu nolicis faktus visu priekshaa, taalaak spreidiet pashi; nenaacu sheit lamaaties. |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Reku mans veikums:
![]() Pirmais bija pārāk kawaii... reku kautkas drūmāks: ![]() eku vēlviens: ![]() -------------------- |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Es beidzot arī jaunu uztaisīju:
![]() Nekas dižs jau laikam nava, bet man savs patīk. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
slay3r |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 171 Joined: 20-April 04 ![]() |
Veco bik pielaboju. tb uztaisīju kaut kādu animāciju, ne gluži tādu kā vēlējos nu bet...
![]() |
EndlessReality |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 28-August 05 ![]() |
Vai kāds varētu lūdzu man arī uztaisīt? Man pašai ir tikai Paint...
|
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Es saveejo uztaisiiju uz paint`a
![]() ![]() ![]() ![]() |
EndlessReality |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 28-August 05 ![]() |
QUOTE(Tomoko @ Sep 5 2005, 19:41) Es saveejo uztaisiiju uz paint`a ![]() ![]() ![]() ![]() Man ir 0.1... By the way, es jau mēģināju, tas izskatījās vienkārši šausmīgi. Es nekad neesmu tādus taisījusi... |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
QUOTE(EndlessReality @ Sep 5 2005, 20:09) QUOTE(Tomoko @ Sep 5 2005, 19:41) Es saveejo uztaisiiju uz paint`a ![]() ![]() ![]() ![]() Man ir 0.1... By the way, es jau mēģināju, tas izskatījās vienkārši šausmīgi. Es nekad neesmu tādus taisījusi... ooo, tad jau tevi saprotu! dabuuju kautvai 6.0 trial, un tur jau vareeja redzeet atshkjiriibu... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Usagi |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Nu es ar saveejo paint taisiiju.. ir jau pashausmiigs, bet galvenais ka pashai patiik
![]() ![]() |
Tomoko |
![]()
|
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Es arii uztaisiiju signaturi, bet man vinja neliekaas iekshaa! Taapeec tagad ierakstiiju to tekstu. A kaa es varu nomainiit uz bildi, varbuut tomeer ieliekaas! Jo man bija jau vairaakas uztaisiitas. Juus kaadreiz esat redzeejushi, kaadas man bija, jeb nevareeja redzeet?
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 17:21 |