![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Ja negribiet piesaarnjot forumu ar saviem sigiem un nekrist citiem uz nerviem, tad netaisiet smagaakus sigus par 40kb (kas jau ir daudz... vispaar jau vaidzeetu buut 20...)
|
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
Kaads man uztaisiis sigu ar Onizuku? Uz citrondzeltena fona un uzraxts kaa manaa avaa(I am teacher). Un Onizuku ar vienu no vinja debiilajaam
grimaseem ![]() -------------------- Geeks rock!
|
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Es ar visā šajā baneru bumā nevarēju palikt malā un uzmeistaroju, manuprāt, ideālu sigu. Softs - MS paint; patērētais laiks 4 min. Ievērtējiet.
P.s. Ja vajag varu taisīt uz pasūtījuma bet rēķinaties, ka par manu zīmolu tomēr nāksies kaut ko arī maksāt. Nav jau kaut kāds bezvārda izstrādājums, golu golā. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Es nezinu kaadam paint guru jaabuut, lai paspeetu 4 minuutees taadu sigu uztaisiit. Ieveerojiet visi, kaa centraa redzamais objekts kontrastee ar apkaarteejo fonu, taadaa veidaa spilgti izceljot sava veidola radiito spilgto teelu! Un shis teels - centraa esosha melna sviitra, tas simbolizee to, ka katraa gjenialitaatee ir savi truukumi, katraa kristaala baltaa olinjaa ir savi melnuminji, ideaalais nav sasniedzams. Un ieveerojiet, ka atteelots ir nogrieznis. Nogrieznis simbolizee celju no saakuma liidz galam, radiishanas celju. Un shis radiishanas celjsh ir bijis tik iiss, un tas ir veelreiz un veelreiz apbriinojami! Un tik iisaa laika posmaa tomeer var tapt darbs, kas vistieshaakajaa meeraa simbolizee tieksmi uz ideaalu. Un samaakslotaa neprecizitaate, objekta atrashanaas gandriiz bet ne tieshi centraa taa izpauzh muuzhiego tieksmi uz ideaalu un taas sasniegshanas neiespeejamiibu, ka tas nemaz nav paarprotams! Tajaa pashaa laikaa tiek paraadiits, ka tas nav arii liidz galam izprotams, veicot it kaa vienkaarshu maakslas darba saglabaashanu par JPG failu, bet patiesiibaa ar to apzinaati izpludinot bildes atteelu! Izpluudushais atteels ir netveramiibas un neskaidriibas atteelotaajs! Mees nekad neizpratiisim, kaapeec cilveeks tiecas uz ideaalu, kaapeec tas nav sasniedzams! Tas viss ir tik taali no mums - tieshi taadu efektu rada mazais objekts, kas izskataas it kaa taalumaa! Es vareetu runaat veel un veel, bet shaada liimenja maaksla nav vaardos aprakstaama, taa ir jaaizjuut, to baudot stundaam, dienaam un pat gadiem. Ik katra taas it kaa neveeriigaa detalja sevii sleepj noziimiigu sasaisti ar maakslas pausto domu, ar domu, kuras gjenialitaate ShinChan apzinjai naakusi no augshas, no mums neizskaidrojamiem absoluuto zinaashanu avotiem.
Un lai tu veel taisiitu taadu maakslu par naudu peec pasuutiijuma! Taa tachu maakslas zaimoshana pashos pamatos! -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Hideki |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 321 Joined: 16-February 04 From: Rīga, Imanta ![]() |
![]() ![]() ![]() Neesi domājis kļūt par modernās mākslas kritiķi? ![]() -------------------- "And so long as the irresponsible explore unknown
lands, we need never fear..." "Not too late? - Everyone is still alive. Inside of you. I might be able to do it. Another universe. A universe where everyone is still alive. I'll create it out of myself. Take me to everyone. - Are you really sure? I'm not alone. I'm going back to everyone. The other universe inside me has started to move forward in time. ... beyond the time." |
CloudX |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 439 Joined: 1-September 04 ![]() |
QUOTE(Jushiro Sakaki @ Feb 12 2005, 01:50) Kaads man uztaisiis sigu ar Onizuku? Uz citrondzeltena fona un uzraxts kaa manaa avaa(I am teacher). Un Onizuku ar vienu no vinja debiilajaam grimaseem ![]() ![]() ![]() -------------------- I dont like anime , anime like's me :P
|
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
KEWL! THX
-------------------- Geeks rock!
|
SeriousFanat |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 23 Joined: 6-December 04 From: Rīga, Jelgava ![]() |
Hmm... man kaads negrib uztaisiit signu. Luudzu.
Taadu, ne paaraak augstu... Vairaak zilo toni, ja iespeejams... Sarkano obligaati nee. Aaa, nu ja "Final Fantasy X-2" Tidus & Yuna... Ceru, ka nav paaraak daudz prasiits... -------------------- For the great justice
|
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Ierakstiiju Naruto OST diskaa un tagad izdomaaju uztaisiit CD-cover. Kaa jums liekas, kursh no shiem coveriem ir labaakais?
1) ![]() EDIT: Rekur ir tie paareejie: 2) ![]() 3) ![]() 4) ![]() -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Otrais labaaks,bet man abi nepatiik.
|
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Nu man tas trešais, bet to OST varētu tā kā saprotamāku.
![]() -------------------- |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Otrais labākais.
![]() -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Un peec ilgaaka treninju laika, uztaisiiju jaunus sigus.
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Ieteikums: lai backgrounds nespīdētu cauri bildēm, bildi liec iekšā pašu pēdējo, pašā pēdējā layerī!
![]() -------------------- Go and die, please.
|
SheWr |
![]()
|
eeeh...tas daudzaas vietaas ir speciali domaats - lai spiid cauri. Tas ir efekts un manupraat, tas izskataas forshaak...
![]() EDIT: rekur kautko necaurspiidiigu uztaisiiju ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 17:23 |