![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
|
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
man vispār nav siga, tāpēc jūtos tāda apdalīta!!!!!!! varbūt, ja kādam ir laiks un varēšana un gribēšana ar to noņemties, lūdzu, izpalīdziet!! nu, bilde apmēram tāda-
haruno sakura, vēlams vijoletos toņos (ne uz rozā pusi, bet arī ne ļoti tumšu, vai indīgu, ka acis žilbst!!!) nu, kaut kur stūrī (īstenībā, pilnīgi vienalga, ka tik iederas kompozīcijā!) manis pašas nokristītais vārds - kahi (dieva dēļ, tikai ar maziem burtiem)... nu, ja kādam tas liekas sakarīgi, un vispasaulei uztverami... ![]() -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Paldies, Nik!
![]() -------------------- |
Madara |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 15-December 05 From: Anime world ![]() |
kāds man nevarētu lūdzu uztaisīt sigu ar sakuras vai orhidejas ziediem un uzrakstu Madara?
|
harpy |
![]()
|
![]() Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 428 Joined: 29-October 05 From: citur ![]() |
QUOTE(kahi @ Mar 16 2006, 21:10) man vispār nav siga, tāpēc jūtos tāda apdalīta!!!!!!! varbūt, ja kādam ir laiks un varēšana un gribēšana ar to noņemties, lūdzu, izpalīdziet!! nu, bilde apmēram tāda- haruno sakura, vēlams vijoletos toņos (ne uz rozā pusi, bet arī ne ļoti tumšu, vai indīgu, ka acis žilbst!!!) nu, kaut kur stūrī (īstenībā, pilnīgi vienalga, ka tik iederas kompozīcijā!) manis pašas nokristītais vārds - kahi (dieva dēļ, tikai ar maziem burtiem)... nu, ja kādam tas liekas sakarīgi, un vispasaulei uztverami... ![]() Saucaas gribejaas savu signu salabot...heh...oh, what ever, ja nekaptiik paskaidot kas ir violeti tonji un varbuut pieshkjirt kaada bile un varbuut ja manam buus ome manc a kautkas uztaisiis labaaku ![]() ![]() ![]() un protams sabu sigu esnesalabojaa, hehe...citreiz ![]() -------------------- ![]() ...I'm not sleeping - I'm thinking... |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
![]() to Madara: man nav brushi. nezinu kaapeec, bet nevareeju uzrakstiit neko. ![]() |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
hmpf man jau pašam gribētos uztaisīt kādu brašu tikai nezinu kā.
![]() -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Madara |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 15-December 05 From: Anime world ![]() |
|
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
man gribētos sigu ar zaļā un sarkanā sajaukumu.
sigam jābūt 407x149 pixels. un... KUROSAKI ICHIGO! Kurosaki ir jārāda ar pirkstu uz jebkuru pusi, jābūt uzrakstam - Cock Goes Over There. Cilvēkiem vieglāk uztaisīt, ja zin ko taisīt. XD -------------------- ![]() |
harpy |
![]()
|
![]() Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 428 Joined: 29-October 05 From: citur ![]() |
QUOTE(Tsukama @ Mar 25 2006, 11:39) man gribētos sigu ar zaļā un sarkanā sajaukumu. sigam jābūt 407x149 pixels. un... KUROSAKI ICHIGO! Kurosaki ir jārāda ar pirkstu uz jebkuru pusi, jābūt uzrakstam - Cock Goes Over There. Cilvēkiem vieglāk uztaisīt, ja zin ko taisīt. XD veel vieglaka vinjiem ir uztaisiit ja iedod bildes un vairaak nekaa vienu ![]() -------------------- ![]() ...I'm not sleeping - I'm thinking... |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Hmm.. kurš labāks?
-------------------- |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
man 2. un 3.
![]() piem. - still waiting for summer; vai - still waiting for the summer to come - buutu labaak.. -------------------- |
Sushi |
![]()
|
Njā, tā man jau bija rakstīts uz vēlviena cita siga... A es nezinu, kāpēc man šitais teksts kkā iepatikās...
![]() -------------------- |
flasherr |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 115 Joined: 11-July 05 From: zaru būdiņa dziļi mežā ![]() |
![]() -------------------- ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
QUOTE(Sushi @ Apr 4 2006, 19:26) Njā, tā man jau bija rakstīts uz vēlviena cita siga... A es nezinu, kāpēc man šitais teksts kkā iepatikās... ![]() gramatiski kljuudains teksts... tb nevis gramatiski, bet gan konkreeta stila kljuuda. man kaa toposhajam tulkam galiigi neliekas pareizs! ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 23:45 |