![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
visvienkaarshaaksi veids, kaa uztaisiit normaali sgnatuuri, ir panjemt gatavu bildi un vinju modificeet. iemt kaadu liela izmeera bildi, vai pasaki tematu - kko uztaisiishu, vismaz meegjinaashu.
|
flasherr |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 115 Joined: 11-July 05 From: zaru būdiņa dziļi mežā ![]() |
ceru, ka patiks:
![]() un otrs variants: ![]() otrajam itkā tie burti labāk redzami -------------------- ![]() |
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
Tā lūdzu kas var uztaisī man sigu ar Kimi ga Nozomu Eien ar šādu bildi!
![]() ![]() P.S Um manu niku kaut kaa uzrakstīt, kas ir taisiitaaja ziņā....lūdzu..I will be really grateful! ![]() -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
nu cmom, vajag lielaakas bildes, lai kvalitaate buutu labaaka.
![]() |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Anishurara, neko ar "dziļāku jēgu" nevarēju izdomāt (par smukumu šaubos):
![]() P.S. Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo. - Piens (man gan liekas, ka piliens) izdobj akmeni ne ar spēku, bet ar nemitīgu pilēšanu. /Latimers/ P.P.S. Tavu niku neievietoju, lai neizskatās, ka tie ir tavi vārdi. |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
interesanti, man ljoti patika.... Niks thx and a big hug!!!
![]() ![]() ![]() -------------------- |
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
paldies par sigu, bet man lielā bilde ir kā wallpapers, so tas buutu par lielu!...Bet paldies par šo sigu, really!
![]() -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
Pinky |
![]()
|
nepareizi, jo lielaaka bilde, jo kvalitaate labaaka !
![]() |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Pinky, vēl labāku kvalitāti varētu iegūt, ja tik lieliem tekstiem kā "Winry" izmantotu antialiasing.
|
Pinky |
![]()
|
kur taadu var atrast ?
|
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
kaads nevar uztaisiit man sigu ar shito bildiiti?
![]() ![]() |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
gomen par iejaukšanos taču dark_angel labā iewietošu bildīti lielākos izmēros:
![]() -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
Niks |
![]()
|
|
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
vai kaads var man uztaisiit sigu no shiis bildes?
![]() -------------------- |
Pinky |
![]()
|
2 dark_angel:
![]() p.s. es zinu, kas ir aa no pixel cariem, bet nezinaaju, ka taadu fisku var izmantot uzrakstiem. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 July 2025 - 03:28 |