![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Nu labi! Tas jau bija tikai mazs ieteikums!
![]() -------------------- Go and die, please.
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
|
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
...
![]() -------------------- ![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Mans arī uzpļeckoja kaut ko jaunu!
![]() ![]() Hm, uploadojot pasliktinājās kvalitāte... O_o -------------------- Go and die, please.
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Es ar pamanīju... =/
Tāpēc es parasti uz photobucket uzsviežu... |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
tas vienkaarshi jaaskataas, kaadaa formaataa tu saglabaa. Es vienmeer njemu GIF, bet tie jau bisken vairaak sver...
-------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Vairāk nesver. ^_^
Bet .jpg var labāku kvalitāti ar adobe photoshop dabūt. |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
|
SheWr |
![]()
|
Vuala - 2 skaisti sigi:
![]() ![]() Man ar tekstu neveicas... ![]() -------------------- ![]() |
Shogun |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 18 Joined: 27-December 04 ![]() |
Mans sigs, pakomenteejies, man vajag zinaat juusu domas.
![]() -------------------- ![]() Death approaches, can you feel it? |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Atshkjiriibaa no lielaakaas daljas citu sigu, taa bilde (Kain) vismaz izskataas viscaur ar kaut ko aizpildiita. Saliidzinaajumam njem savu pashreizeejo sigu, kur kreisajaa pusee ir kaut kas, bet labajaa vareeja buut arii balta vieta, jo tur nekaa nav.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
SheWr |
![]()
|
Un kas tas bija...? Tam vispaar bija kaada zemaaka jeega? Tu vienkaarshi panjem un iequoto manu tekstu... Tev vienkaarshi sagribeejaas manus vecos, labos darbus visiem paraadiit...? Nu tad luudzu, skatieties, man vinji veel tagad patiik...
Nu beigsim ar shitaam mulkiibaam un apskatiisim manu jauno sigu: ![]() -------------------- ![]() |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
Būtībā tavi visi sigi sastāv tikai no diviem layeriem, kur pirmais(aizmugurējais/bg) ir paterna un otrais čarteris + teksts. Viņi izskatās nepabeigti. Doh...
|
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
Evangelion, tumshi tonji, Ayanami Rei, Naaves dvesma, slepkaviigs skatiens, hieroglifs naave...
vai vareetu ko taadu luugt? |
SheWr |
![]()
|
Jaa, vareetu, bet kaads teksts?
mans jaunais darbs: ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 17:23 |