![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Njā, esmu iesācējs sigu veidošanā
![]() ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
taa kaa man vispaar nebija brashi, izdomaaju, ka vajag pielikt kko jaunu klaat. uztaisiiju kko ar brashiem. ja kaadam patiik, varat droshi izmantot savaam vajadziibaam.
![]() ![]() |
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
nyuu, cilveeki taisa tikai taapat.. a neredz, ka ir arii requesti..
![]() -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
ar requests ir tā čābīgi, jo taisi netaisi, bet tāpat pasūtītājs nebūs īsti mierā. A ja iedot vienkārši bildi un saka "Gribu sigu", be vella nevar taču izdarīt! A paskiet cik lielu, kādos toņos, kādu tekstu, tad jau būs jums izpildīti zakazi. XD
-------------------- ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(+Hachi+ @ May 8 2006, 20:27) + cik maksaas. tad tieshaam buus izpildiiti. ;D bet vispaar tieshaam. piesieties ar kritiku / chinksteet briivpraatiigam darbam? bezmaksas eediens serveets bezpajumtniekiem ar laikam nav iisti kosheriigs, n? |
minta |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 120 Joined: 12-April 06 ![]() |
man kaads nevareetu uztaisiit ar sasuki, kakashi-sensei un gaaru? plz, plz, plz
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(minta @ May 9 2006, 04:16) vienlaicīgi? ![]() -------------------- ![]() |
Jackal |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 55 Joined: 30-August 05 From: The New World ![]() |
![]() Sasuke un Gaara varētu atrasties katrs savā pusē nostājušies uzbrukuma pozā, bet Kakashi seju(iekļaut acis un varbūt degunu) ar atvertu sharinganu varētu sapludināt kopā ar fonu! Sliktākajā gadījumā tas izskatītos dīvaini, bet pavisam notiekti pievērstu apkārtējo uzmanību un ja uz to skatītos cilvēks kurš nav redzējis Naruto(te es sāku dzīt sviestu), tad viņam pavisam noteikti tur redzētais neliktos nekas neparasts un neatbilstošs! -------------------- |
minta |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 120 Joined: 12-April 06 ![]() |
nju es jau driizaak gribeetu ka viduu ir Gaara vai Sasuke... fons man ir vienaldziigs, galvenais ka tumsh, bet ne peleeciigs... un tas nemaz nava diivaini... vinji ir forshi
+Chibi+ |
![]()
|
bet viņi, manuprāt, vispār neparādās nekur kopā. viņi vidpār kādreiz ir pārpmijuši vairāk par trim vārdiem? Naruto ir tas (vienīgais, heh), kuram ir normālas attiecības ar smilšu pandu.
vienkārši man liekas, ka viņi izksatīsies nedabiski kopā, bet nu, it's just me. Tas, kurš uzņemsies uztaisīt sigu, gan jau zinās, kā tur to salikt. Es nevarētu. -------------------- ![]() |
minta |
![]()
|
lai kaa arii saliktu kopaa vajadzeetu izskatiities labi... es jau tagad saaku domaat vai Kakashi-sensei vietaa nevajadzeetu ielikt Hinatu...
![]() tas noteikti izskatiitos veel diivainaak, bet nu es jau pati ar esu diivaina... ![]() -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
Sasuke, Gaara un Hinata? OMG.
![]() -------------------- ![]() |
minta |
![]()
|
kaapeec gan Gaaram buutu jaazin par Hinatu? un Sasuke ar diezko labi Hinatu nezin, bet... man taksh nevajag taadu kur visi ir draudziigi apkampushies... manis peec lai vinji ieniist viens otru
Uneverdie |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 21-May 06 ![]() |
Tikko uztaisiju savu sig(banneru) un ava. Baigi grūti pie nepierastām progam...
Parasti jau uz PhotoShop cs, bet tagad uz Photoshop Studio, līdzīgi ir bet, manu prāt, PhotoShop labāks.. he h Kritika - kā man sanāca? -------------------- ![]() |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
uzliec raamiiti, labaak izskatiisies !
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 July 2025 - 09:22 |