![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Uneverdie |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 21-May 06 ![]() |
QUOTE(Pinky @ May 25 2006, 08:53) Arī tā domāju. Ir jau tāds iesācēju banner, bet man patīk -------------------- ![]() |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
nospied ctrl + a, tad edit -> stroke
|
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Oh jaa. Es redzeeju kaa tu to barneru taisiiji!
Man labaak liktos, ka tu njemtu to otru variantu bez tiem baltajiem plankumiem, bet gan to vietaa melnos ielikt. Pinky, man liekas, ka raamiiti nevajag. |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Imho baltie plankumi pat loti vietaa ... nav pamata uztraukumam, a ramitis ir standarta lietina to vienmeer vaig
![]() Ja ieliks melnos buusparak tumsh. Buus sarkans un melns ... karoche shita labak ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Kaada nu kuram gaume
![]() |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Rāmis nodala banneri no pārējās plaknes, tādēļ vairumā gadījumu tas ir vajadzīgs!
|
harpy |
![]()
|
![]() Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 428 Joined: 29-October 05 From: citur ![]() |
Raapiiti noteikti vajag, manc domaa, ka visiem vajag raamiiti, citaadi shie izskataas izpluudushi un pielipushi un katraa zinjaa nepaaraak jauki >.>
-------------------- ![]() ...I'm not sleeping - I'm thinking... |
Steam |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 110 Joined: 22-March 06 ![]() |
Var uztaisit Final Fantasy singature, varbut tads ir, jo daudz lapas?
-------------------- ![]() |
Uneverdie |
![]()
|
iedod bildi no kuras...
Steam |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 110 Joined: 22-March 06 ![]() |
![]() -------------------- ![]() |
Uneverdie |
![]()
|
Nekas labs no tās bildes man nesanāk..
Kirara |
![]()
|
Kaut kaa man ar taam datoriskaam bildeem nepatiik.
Man neliekas, ka labi iznaaks. (iet runa tikai par manu gaumi, citam varbuut tas liksies fantastisks) |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
taaks, esmu sasmeelies zinaashanas ps - salasiijies tutoriaaljus. gribaas praktizeeties. ja vajag kaadam signaturi - iedodiet bildi, vai pasakiet teelu. veel veelams pateikt kraasu, kaadaa gribeetu sigu.
paldies ! ![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
QUOTE(Pinky @ Jun 4 2006, 02:26) taaks, esmu sasmeelies zinaashanas ps - salasiijies tutoriaaljus. gribaas praktizeeties. ja vajag kaadam signaturi - iedodiet bildi, vai pasakiet teelu. veel veelams pateikt kraasu, kaadaa gribeetu sigu. paldies ! ![]() Ceru ka esi profiņš ![]() ![]() ja var - ar uzrakstu ''Just too sexy for he's shirt'' <3 -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Pinky |
![]()
|
nezinu, vai esmu profinsh...
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 July 2025 - 22:08 |