![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
pagrieziet Goku horizontaali, taa buus labaak...
-------------------- ![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
QUOTE nezinu, vai esmu profinsh... it's perfect ![]() ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Man taa shkjiet, ka raamiit vareeja ne tik biezu taisiit. Viens pixeliitis man pietiktu.
This post has been edited by Kirara: Jun 5 2006, 00:15 |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
luudzu, luudzu.
![]() raamiitis ir tieshi laikaa. ~_O This post has been edited by Pinky: Jun 4 2006, 15:14 |
ChunkY |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 29 Joined: 14-October 05 ![]() |
Labi darbi pinky!!!
Ilgi, pat ļoti ilgi neesmu neko taisiijis, taapeec rekur ir divi mani darbi. ![]() Šis tāds bišķi vecāks. ![]() -------------------- ![]() |
Steam |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 110 Joined: 22-March 06 ![]() |
tu nevaretu singature uztaisit no 6itas bildes:
![]() -------------------- ![]() |
ChunkY |
![]()
|
Varu, tikai pasaki labaak izmeeru, kraasu un tekstu.
Edit: Negribeeju gaidiit kameer tu atbildeesi....nu tad rekur ir ![]() This post has been edited by ChunkY: Jun 5 2006, 23:26 -------------------- ![]() |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
herenberg, nejaucies manaa laucinjaa !
![]() mans variants --> ![]() This post has been edited by Pinky: Jun 6 2006, 01:17 |
ChunkY |
![]()
|
Ai, es vnk taa, palika garlaiciigi un izdomaaju kko uztaisiit.
Neuztraucies, tavaa darba sfeeraa nejaukshos. Arii labs, tu ej pareizo celju, tikai palasi vairaakus tutorials un izmanto arii brushus. This post has been edited by ChunkY: Jun 6 2006, 01:18 -------------------- ![]() |
Pinky |
![]()
|
tur ir brushi, tikai ljoti maz.
![]() edit: rekur sigs, kaadus taisi Tu, chunky ! ![]() ![]() This post has been edited by Pinky: Jun 6 2006, 17:52 |
ChunkY |
![]()
|
Biku liidziigs ir, bet man kraasa un backgrounds (bg) ir savaadaaki. Taadus monotonus gabalus ilgi vairs netaisu. Vajag reguleet veel highlights, contrast un shadows + blendings vareetu buut labaaks.
This post has been edited by ChunkY: Jun 6 2006, 22:07 -------------------- ![]() |
Steam |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 110 Joined: 22-March 06 ![]() |
liels paldies par singiem!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Pinky |
![]()
|
nekas tur nav savaadaaks, princips ir tieshi taads pats, neaizrunaa man te ausis, mazais !
![]() ![]() |
ChunkY |
![]()
|
Princips jaa, bet man ir vairaak detalizeets, man nav tikai un vieniigi brushi. Domaaju kjerties pie vien lielaaka projekta, pie viena animeetaa signatura.
P.S. Maneejais man vispaar nepatika, es to uztaisiiju pa kaadaam 3-5 min. vnk bezdveeselisks darbs sanaaca. This post has been edited by ChunkY: Jun 6 2006, 23:42 -------------------- ![]() |
Pinky |
![]()
|
iedomiigais aapsi, nelec man aciis !
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 July 2025 - 22:10 |