![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
kaads nevar luudzu uztaisiit sigu ar sho bildi?
![]() ![]() |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
bija gruuti, jo nevareeju izgriezt normaali to chiksiiti, bet kkas jau sanaaca.
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
labāk Kazuki vietā atstātu to "my borken wings"... goes much better with the pic.. jo visi jau tāopat zina, ka tas Kazuki sigs.
-------------------- ![]() |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
ir baigi labs. paldies pinky
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
![]() Nepārprotiet, es necenšos Pinky izkonkurēt tagad, vienkārši savus skilus iemēģinu pēc ilga, ilga laika. :S 5 minūšu darbs, w00t. |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
ir ok. Tev baigais talans izgriet neizgriezhamaas bildes !
![]() This post has been edited by Pinky: Jun 14 2006, 19:28 |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Lol, es pat neko negriezu ārā. Kur arī ir tas fokuss.
Bildes, kuras izskatās labi tā kā ir nemaz nevajag daudz rediģēt. This post has been edited by Kikyou: Jun 14 2006, 19:33 |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Ö.ö cik vienkaarshi, bet tomeer skaisti Kikyou. Hmm..ja kaartiigi paskataas uz Kazuki doto bildi un uz Kikyou taisiitu sigu, tad tieshaam var redzeet, ka nav fons griezts aaraa. Tur ir tikai klaat likts.
|
Pinky |
![]()
|
esmu advaneceejies liidz taadam liimenim, ka neizmantoju citu veidotus fonus.
![]() |
Kikyou |
![]()
|
Kā jau es teicu, ne visām bildēm vajag mainīt fonu - pretējā gadījumā sanāk tieši sliktāk nevis labāk, ja cilvēkam nav laba krāsu izjūta. :)
|
Pinky |
![]()
|
ir taada lieta kaa "visu daru pats", taadeelj es to arii saucu par savu darbu. sliktaak nevar sanaakt. un man IR kraasu izjuuta, salduminj !
This post has been edited by Pinky: Jun 14 2006, 23:58 |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Kaa man patiik shii saruna, vnk baudaama
![]() Jums abiem ir labas signatures, tikai..shoreiz man labaak patika signature no Kikyou.. |
Pinky |
![]()
|
es jau neciinos, kuram te labaaks darbs.
|
pinksakura |
![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
vareetu man no shiis bildes uztaisiit sigu luuuuudzu :3
![]() This post has been edited by pinksakura: Jun 14 2006, 22:39 -------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
Pinky |
![]()
|
shito smuki izgriezu, pat ljoti smuki. ja gadienaa nepatiks, Kikyou Tev uztaisiis forshaaku !
![]() ![]() This post has been edited by Pinky: Jun 14 2006, 23:56 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21 July 2025 - 04:53 |