![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
pinksakura |
![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
ir labs iisteniibaa tnx Pinky! :3 (already love this sig)
-------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
paga, nesaceries par aatru, atnaaks Kikyou un paarsitiis mani darbu !
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Es tak tev teicu, ka nemēģinu ar tevi sacensties tu kropli. :S
|
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
lolita neiztureeja spiedienu ! awww :*
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Beidz nīdēt, sievišķi, ej ārstēties. :S
Ok whatever, pietiks spamot, neatbildi uz šito postu. This post has been edited by Kikyou: Jun 15 2006, 18:29 |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
![]() man luudzu no šī sigu, lai buutu redzami roniishi un uzraksts ''信じる下さい'' -------------------- |
Pinky |
![]()
|
nekas iipashs, nebija kur izveersties.
![]() |
Kikyou |
![]()
|
Gomen. Es sāku taisīt pirms Pinky ielika savu. :/
![]() Btw, kas tur rakstīts? Vienīgais ko es tur varu izlasīt ir "jiru" un "sai". :| This post has been edited by Kikyou: Jun 15 2006, 18:55 |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
paldies abi noderēs,man kā nekā ir divi profili
![]() shinjiru kudasai < - kas gribees sapratiis, ko tas noziimee This post has been edited by Tigra2: Jun 15 2006, 19:04 -------------------- |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Ö_ö Kikyou labi sigas sanaak, pavisam labi.
|
Pinky |
![]()
|
ja saliidzina tos, ko taisiijaam Kazuki, kikyou darbs, iespeejams, bija labaaks. bet Tigrai taisiitos saliidziont, mans izskataas labaak.
|
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Samsing....
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Pinky |
![]()
|
|
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
A es teicu ka centos?
![]() 5 minute jobs Bet vienalga paldies This post has been edited by Aven: Jun 19 2006, 21:46 -------------------- ![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Nekas liels, bet tomēr...
![]() This post has been edited by Isabel Carmin fon Edelhain: Jun 19 2006, 22:13 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21 July 2025 - 09:08 |