![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
QUOTE(Pinky @ Jun 15 2006, 20:35) ja saliidzina tos, ko taisiijaam Kazuki, kikyou darbs, iespeejams, bija labaaks. bet Tigrai taisiitos saliidziont, mans izskataas labaak. pasaulē neeksistē termins labāk vai sliktāk; Es pēc dabas esmu tāda ne pārāk spilta, vairāk plūstoša un maiga, tāpēc dodu priekšroku tam, kas mani raksturotu labāk; Bet cilvēki jau ir dažādi, tāpēc pilnīgi iespējams, ka kāds cits cilvēks manā vietā dotu priekšroku otram sigam; Un arī kazuki taisiitos nevar taadaa veidaa saliidzinaat, jo tavs sigs tak banku neaplaupiija ![]() ![]() *Es juutos kaa kautkaads vecs muuks,kurš lasa lekciju... T_T* -------------------- |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
ok, ok, man patiik spilgtas kraasas. jo kraasainaaks - jo labaaks.
![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Pinky siga ir labaka - WHY ? - To begin - bilde ir fantasy un fantasy ar balaam krasam galiigi neiet. Ir vajadziigs spilgtums kas pasvītrotu liiniujas/kontuuras vismaz. + fantasy ir vienmeer košs fons ja viņš tiek pilnībā demontēts tad paliek tā sauktais Sausais atlikums
![]() tas ir mans personiskais IMHO. P.s. katrs sevis ceiniigs anime fans jau peec pirmas animes noskatishanas zinaas kas ir Shinjiru kudasai +) -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
man prieks, ka man ir arii atbalstiitaaji !
![]() lai gan anime skatos jau vairaak kaa gadu, nezinu, ko noziimee Shinjiru kudasai. ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Pareizi vien ir
![]() ![]() ok. sorry par offtopa radišanu pārejat atpakaļ pie jaunu sigu radīšanas ^ ^ -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
nav tas ''tici man''', tas ir ''tici luudzu''.
vismaz to es tiešām vēlos no daža laba, jo ņemot vērā to, ka man ir pārāk spilgta iztēle gadās samuldēt visādus blefus un tad, kad es nemuldu man netic, jo domā ka es atkal muldu...(jo patiesība bieži vien ir daudz jocīgāka par meliem...un neticamāka) iebraucu offtopicaa.... sory... -------------------- |
Tierra san |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 34 Joined: 6-May 06 ![]() |
Vai kaats var no shiis bides uztaisiit banneru (signaturu) kas izskatiitos peec komplekta avai.
![]() -------------------- ![]() |
Pinky |
![]()
|
paaraak maza bilde, izgriezt arii nebija speeka.
![]() ![]() |
Tierra san |
![]()
|
Thx, ir smuks... Kaa tu dabuji tos mazos punktinus? Es esmu mazliet straadaajusi ar fotoshopu pirms pusgada un nekas iipash jau neiznaaca, bet tagad es noleemu ka driizumaa atkal kautko izdariit. Es noleemu ka shoreiz arii tutus izmantoshu...
-------------------- ![]() |
Pinky |
![]()
|
ja gribi saakt maaciities ar PS, tad ej sheit, tur viss ir latvieshu valodaa. tie punktinji ir liekaas caur edit -> fill -> pattern. tikai ieprieksh vinji pasham jaauzziimee.
|
Tierra san |
![]()
|
Es iejieshu un apskatiishos kas tur ir.
Sheit mani pagaatenes maakslesdarbi, kas ir man inboxaa, jo maajas buushu tikai veelu vakaraa. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Shis varbuut peec izskata ir galiigi garaam, bet tekstinsh man baigi patiik. (Vacu valodaa rakstiits) ![]() ![]() Zinu, tie ir iistaakie iesaaceej darbi, bet kaa nekaa es esmu shajaa jomaa iesaaceeja. -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Viens vārds - vienveidība. :D
|
Pinky |
![]()
|
ir jau vienveidiiba, taapeec jaalasa tutoriaalji. buus labs progress.
![]() |
Kikyou |
![]()
|
Es drīzāk par to, ka 7 no 8 sigiem ir rakstīts Tierra un ir divi absolūti nesaistīti anime chari - viens pa labi, otrs pa kreisi. :D Bet jāa. Tutoriāļi.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21 July 2025 - 04:52 |