![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
aven, vismaz ir progress.
![]() |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Vienkaarshi pirms tam, tutoriaaljus vispaar neesu redzeejis
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
2 Winry:
![]() |
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
O! der , paldies!
![]() ![]() -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
![]() -------------------- ![]() |
Psycholog |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 217 Joined: 30-January 06 ![]() |
Doma jau riktiigi laba
![]() -------------------- Positive black.
![]() |
Cow |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 121 Joined: 12-May 06 ![]() |
Es arī kaut ko ustaisīšu.
Tas kurš grib šo signaturu tas var vienkārši uzrakstīt vārdu ![]() ![]() This post has been edited by sasuke: Jun 26 2006, 15:34 -------------------- Es esmu...
GOVS TĀDA! |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Vai kaads man nevareetu uztaisiit signatuuru ar pulksteni un smuku fonu (bez teksta)? Visas detaljas atstaaju veidotaaja zinjaa.
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Kāda vaina tavam pašreizējam, Sigfa? o.ō
Kārtējās 5 minūtes. (tik daudz laiks maz vispār aizgāja?) Jo man nav ko darīt, jo es tikai vakarā eju uz jūru, jo es tā teicu. ![]() This post has been edited by Kikyou: Jun 26 2006, 16:47 |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
man vnk gribeejas paskatiities, ko cilveeki var izdomaat no pulkstenja. Paldies, nav slikts, Kikyou, bet es gan vinju nevalkaashu
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
Pinky |
![]()
|
man atkal kkas kraasainaaks.
![]() ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
-------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
Iiss? Ja vinjam, kaa sigaa atteelots, no kruutiim liidz galvai ir 120 cm, tad domaaju, ka vinjsh vareetu pretendeet uz garaako cilveeku pasaulee!
|
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
njaa... pie taadaam proporcijaam Eda antena vien ir pusmetriiga.
P.S. Kikyou sigs ar pulksteni diezgan interesants... umm.. Pinky... that ![]() -------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 July 2025 - 22:10 |